Hoppa till innehåll

Moderneringstekniker till Hissteknik i Göteborg

Hissteknik är ett företag med lokal förankring som verkar i Göteborg med omnejd. Vi är det kompetenta hissföretaget som via vårt goda rykte ökat våra marknadsandelar under de senaste åren. Vi är cirka 25 medarbetare och omsätter runt 50 MSEK. Hissteknik ingår i Nordic Lift-koncernen som sedan hösten 2022 är en del av TK Elevator. Läs mer om TK Elevator här: Ledande varumärke inom hiss- och rulltrappsbranschen TK Elevator

Vill du vara mitt i händelsernas centrum och arbeta med ett engagerat, ärligt och ansvarsfullt gäng i en expansiv bransch, då skall du verkligen se hit!

Om rollen

Vi söker en engagerad moderniseringstekniker som kommer att utföra projektbaserade uppdrag och samarbeta med bostadsrättsföreningar (BRF) och fastighetsbolag för att modernisera deras hissar. Våra projekt varierar i längd och kan sträcka sig över 3-4 veckor på samma arbetsplats, vilket ger dig möjlighet att fördjupa dig i varje uppdrag.

I din roll som moderniseringstekniker kommer du att arbeta tillsammans med en befintlig kollega. Era huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera modernisering av hissar, installation av nya system, renoveringar, korrigering av motorer, installation av dörrar, demontering och montering, samt uppsättning av korgen. Ni kommer att vara ansvariga för varje projekt från start till mål, vilket ger er möjlighet att se resultaten av ert hårda arbete och göra en verklig skillnad för våra kunder.

Din profil

Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och en gedigen utbildning inom el, mekatronik, fordonteknik eller från liknande områden. Vi värdesätter samarbetsförmåga, positivitet och prestigelöshet. Du är en person med ordning och reda, som alltid är noggrann och flexibel. Dessutom är du öppen för personlig utveckling och trivs med att ständigt lära dig nya saker.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Ansökan

Om du känner igen dig i ovanstående och tycker att det låter som en intressant utmaning, är du varmt välkommen att skicka in din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på - soran.barzanji@kraftsam.se
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (1 dag kvar)
Typ av anställning

Fler jobb från samma arbetsgivare

Solna
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga