Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Provkörningsoperatör till ett ledande företag

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en praktisk person som gillar att arbeta i industrin och vill tillhöra ett ledande företag som värderar innovation och kvalitet? Då har vi tjänsten till dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ledande inom sin bransch och deras passion för kvalitet och innovation har satt de i framkant av branschen i årtionden. I rollen som provkörningsoperatör kommer du att arbeta tillsammans med talangfulla yrkesmänniskor som brinner för det de gör. Deras samarbetsinriktade och stöttande miljö främjar tillväxt, kreativitet och kontinuerligt lärande.

Ditt huvudsakliga ansvar kommer vara att provköra nya produkter. Det innebär att du kommer att ta emot och planera provkörningar, maskinombyggnad, enklare dagligt underhåll, maskininställning, ta fram material, maskinvård och enklare analys tillsammans med kollegor. Övrig tid behjälplig på avdelning med lättare tekniska arbeten samt hålla ordning och reda på avdelningen.

Vidare kommer du att arbeta med:
* Att ta emot och planera provkörningar
* Maskinombyggnad
* Enklare dagligt underhåll
* Samarbete med övrig avdelning
* Provkörning av nya produkter

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos kunden. Tjänsten är på heltid och du förväntas kunna starta omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten kommer att pågå till den 30 augusti 2024 med möjlighet till förlägning. Avdelningen har semesterstängt under vecka 28- 32 och arbete förekommer därför inte under denna period.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
* Har en utbildning inom maskintekniskt eller motsvarande erfarenhet
* Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
* Har god datorvana

Meriterande är om du:
* Har arbetat som operatör tidigare
* Har goda kunskaper i Excel

För att lyckas i rollen ser vi att du är serviceinriktad, uthållig och duktig på att samarbeta tillsammans med andra.

Passar ovan dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Provkörningsoperatör, Processoperatör, Operatör, Maskiner

Sökord: Provkörningsoperatör, Processoperatör, Operatör, Maskiner
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com