Hoppa till innehåll
St1 Refinery AB logotyp

Underhållstekniker

Ansök nu

Till vår underhållsavdelning söker vi en underhållstekniker inom statisk utrustning

Har du erfarenhet från mekaniskt arbete? Vill du dela vår vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi? Vi söker nu en driven och engagerad underhållstekniker till en ansvarstagande roll i ett ledande energiföretag i Göteborg. Arbetet innebär i huvudsak underhåll och reparation av raffinaderiets statiska utrustning såsom stål, rör, kärl och torn samt värmeväxlare. Rollen är en viktig och avgörande del i produktionskedjan på St1. Tjänsten är placerad i vår underhållsorganisation som totalt består av ca. 60 medarbetare och entreprenörer. Som underhållstekniker ansluter du dig till en stabil arbetsgrupp om tio personer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Genomföra underhåll av raffinaderiets statiska utrustning
 • Genomföra reparationer på raffinaderiets utrustning
 • Veckovis planera det egna arbetet med stöd av underhållssystem och driftavdelning
 • Självständigt samordna/planera arbeten tillsammans med andra avdelningar när så krävs

Kvalifikationer och erfarenhet
Till rollen som underhållstekniker söker vi dig med teknisk bakgrund, har du erfarenhet av svetsning enligt EN-287 standard och kan arbeta självständigt efter isometriska rör och stålritningar ses det som meriterande. Vi ser att du som söker kommer från verkstadsindustrin med verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet från processindustrin eller av statisk utrustning inom annan industri är det meriterande. Du ska även ha viss förståelse för underhållsplanering. Viss datorvana krävs.

Personliga egenskaper
På St1 värdesätter vi inte bara vad du gör utan hur du gör det. Vi ser därför att du har en god samarbetsförmåga samt kan arbeta självständigt och planera arbeten på ett strukturerat sätt. I rollen som underhållstekniker behöver du ha förmåga att kombinera ett övergripande synsätt och förståelse för detaljer. Vidare ser vi det som viktigt att du har god kommunikationsförmåga.

Vi tror på kontinuerlig utveckling och att utmana gamla sanningar. Det är därför viktigt att du trivs i en föränderlig miljö där du förväntas bidra till löpande förbättring och effektivisering av vårt arbete. Då vår arbetsmiljö kräver ett aktivt HSM-arbete (hälsa, säkerhet, miljö) ser vi också att du är en ansvarsfull person som har stor förståelse för detta i det dagliga arbetet.

Vad kan St1 erbjuda dig?
Inom företaget pågår ett spännande utvecklingsarbete och St1 erbjuder dig ett utmanande, omväxlande och inspirerande arbete. Du kommer att arbeta i ett företag där din insats syns och påverkar i en miljö där du blir en viktig del av teamet. På St1 har vi en engagerande kultur av entreprenörskap och innovation. Vår personal är viktig för oss och vi har många förmåner som uppskattas bland våra anställda:

 • Attraktiv bonus utöver din grundlön
 • Andel i företagets vinstandelsstiftelse
 • Utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet
 • Mycket bra träningsmöjligheter på siten, vi har ett nyrenoverat stort gym, uppvärmd pool och idrottshall
 • Friskvårdsbidrag
 • Subventionerad företagshälsovård
 • Subventionerad lunch
 • Subventionerade aktiviteter där vi hittar på roliga saker tillsammans

Vill du vara med och bidra för framtiden?

Vi tillämpar sex månaders provanställning. Tjänsten är placerad på vårt raffinaderi som är beläget på Hisingen, precis vid Älvsborgsbron. Arbetstiden är schemalagd mån-fre (normalt), när erforderlig kompetens uppnåtts ingår beredskap i tjänsten. Tjänsten kräver B-körkort då uppgifter utförs både inom och utom raffinaderiets omedelbara område.

Ansökan och kontakt
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta chef statisk Sebastian Fransson email sebastian.fransson@st1.com. För allmänna avtals/anställningsfrågor kontakta gärna Johanna Wernersson på johanna.wernersson@st1.com.

Vi tar ej emot ansökan via e-post pga. GDPR. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.Om St1 Refinery AB

Vi är ett nordiskt energibolag som vill vara med och driva energiomställningen och vår vision är att bli den ledande producenten och säljaren av CO -medveten energi. För verksamheten i Sverige följer vi Sveriges klimatmål vilket innebär att vi senast 2045 ska ha netto noll utsläpp. På vårt raffinaderi i Göteborg har vi ungefär 270 anställda med experter och specialister inom processindustrin med produktion och underhåll av anläggningen. Raffinaderiet är verksamt dygnet runt, året runt. Vi investerar stort i biogas och driver också två stora projekt för att tillverka avancerade biodrivmedel respektive elektrobränslen för flyget. Vi startade vår första gröna anläggning nyligen som producerar biodiesel och vi håller också på att anlägga en solcellspark i Göteborg.

Läs mer på www.st1.com

St1 Refinery AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 juli 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. https://register.masterhelp.se/candidate/signup