Hoppa till innehåll
HR Resursen på Västkusten logotyp

Säljare till Flevogold

Publiceringsdatum
26 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Isabelle Wingård
Email
Telefon
Har du tidigare arbetat inom hotell & restaurang eller försäljning av mat?

Ta ditt nästa steg tillsammans med oss på Flevogold som säljare. Vi söker både en säljare med erfarenhet i branschen samt en junior säljare.


För säljaren med erfarenhet kommer du att ta över en befintlig kundstock, vilket innebär att du som söker ska ha tidigare erfarenhet av försäljning av matprodukter inom restaurang, butik eller industri.

För dig som är intresserad av den juniora rollen som säljare ser vi helst av att du har en bakgrund inom hotell och restaurang eller daglig varuhandeln.

Om Företaget:

Flevogold arbetar med att sälja kycklingprodukter till grossister, industrier samt butiker både lokalt samt centralt. Flevogold startade 2011 och all försäljning sköts från vårt kontor i Rollsbo där vi sitter i trevliga lokaler

Vi har kunder över hela Sverige, Norge, Finland samt Danmark. Vi som arbetar här har ett stort intresse för kundrelationer, försäljning och mat.

Arbetsbeskrivning

Som säljare hos oss på Flevogold kommer du att vara ansvarig för att proaktivt söka upp nya affärsmöjligheter, bygga långsiktiga relationer med kunder och maximera försäljningen inom ditt geografiska område. En del resor ingår i tjänsten, ca 5 övernattningar i månaden.

Du kommer att ha ett betydande kundansvar och behöver därför vara en självständig person med ett högt eget driv.

Våra kunder kräver att vi har en stor vetskap om det vi säljer, därav är matintresset för den här rollen meriterande. Vi kommer ge dig utbildning om det vi säljer på plats. Tjänsten kommer börja med en tre månaders introduktion och därefter kommer kunder läggas över på dig allteftersom du känner dig bekväm i din nya roll.

Kvalifikationer:

För att lyckas i din roll som säljare för Flevogold ska du ha du en god förmåga att bygga relationer och nätverk. Du är en driven och social person som trivs i en omväxlande arbetsmiljö med högt tempo. Vidare är du kundfokuserad, utåtriktad och resultatorienterad.

Du som söker ska tidigare ha arbetat som säljare inom hotell & restaurangmarknaden eller inom daglig varuhandel som vill ta ett nytt steg framåt i karriären.

B-Körkort är ett krav för denna tjänst!

Du måste kunna behärska svenska och engelska i tal samt skrift obehindrat.

Vi Erbjuder:

Vi erbjuder ett spännande jobb i en
delvis internationell miljö med nära till skratt och goda arbetskollegor här på vårt kontor i Kungälv, vi är ett familjärt företag.

Om du är redo att ta ditt säljande till nästa nivå och har de önskade egenskaperna, ser vi fram emot att höra från dig.
HR Resursen på Västkusten logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I denna rekrytering har Flevogold valt att samarbeta med HR Resursen på Västkusten.

flevogold.se

hr-resursen.com