Hoppa till innehåll
AkzoNobel logotyp

Facility Specialist

Publiceringsdatum
25 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
På International Färgs fabrik i Gunnilse strax norr om Göteborg tillverkar vi högkvalitativa världsledande skyddsfärger till broar, vindkraftverk, sportarenor med mera under varumärket International Paint. International Färg är sedan 1998 en del av AkzoNobel-koncernen. På anläggningen finns även sälj- och marknadskontor för våra tre affärsområden: Marine & Protective, Yacht och Powder Coatings i Norden. Vi är cirka 130 stolta medarbetare som tillsammans representerar ett stort antal olika nationaliteter, tillsammans arbetar vi för att göra vår värld lite mer färgglad.

Drivs du av att serva och supportera dina kollegor, har en hög ansvarskänsla och tycker om att arbeta med varierade arbetsuppgifter? Just nu söker vi en medarbetare på ett vikariat till och med december 2024 till vår Facility specialist grupp i Gunnilse.

Vad kan AkzoNobel erbjuda dig?
På AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar för att ständigt nå målet att vara världsledande inom färg- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Du blir en del av ett fantastiskt team som präglas av en god gemenskap med engagerade och trevliga kollegor. AkzoNobel ger dig möjligheten att utforska spännande och varierande arbetsuppgifter samtidigt som du har goda chanser att utvecklas och växa i din karriär. Hos oss på AkzoNobel finner du en trygg arbetsgivare som stolt har tilldelats utmärkelsen Sveriges Karriärföretag och Top Employer 2024. Välkommen till oss!

Vi erbjuder:
  • Kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Enklare gym på arbetsplatsen att tillgå efter arbetstid
  • Personalrabatt på alla Nordsjö butiker

Vad kommer du arbeta med?
Vi söker en person till en delad tjänst i vår växel/reception och företagets interna kök/matsal i Gunnilse. Tjänsten består av en arbetsgrupp på tre personer som roterar i ett tre veckors system, två veckor i reception och en vecka i kök/matsal. Sysselsättningsgraden är på 100% och du rapporterar till HR & Facility Manager.

I receptionen arbetar du tillsammans med en kollega och arbetstiderna är från kl. 8.00-16.30. Service är genomgående för tjänsten vilket inkluderar att ta emot besökare, informera och vägleda samt i växeln distribuera och hantera vår telefontrafik med att koppla interna och externa samtal. Hantering av inkommande och utgående post. Den största arbetsuppgiften är hantering och konsultering i företagets inköpssystem gällande beställningar, rapportering och följa upp varje enskilt ärende.
I kök/matsal arbetar du med livsmedelshantering, smörgåsberedning, beställningar och tar emot dagens lunchleverans, expedierar och sköter betalning, allmänna kontorsgöromål och livsmedelskontroller. Arbetstiden i kök/matsal är måndag kl. 06.00-14.30 tisdag till fredag kl. 06.30 – 15.00.

Vem är du?
Du blir en del av en arbetsgrupp på tre personer och arbetet ställer stora krav på hög servicekänsla och god samarbetsförmåga. Som person är du flexibel och social då arbetet till störst del handlar om att serva interna och externa kunder. Vi söker dig som har erfarenhet från arbete i reception och växel. Har du kunskap från Mitel InAttend är det meriterande. Du har goda kommunikationsfärdigheter och behärskar svenska och engelska i tal och skrift, ett plus är om du även har språkkunskaper från våra nordiska länder. Körkort är ett krav.

Till den andra delen i tjänsten söker vi dig som också har erfarenhet från arbete med livsmedel som i restaurang, café eller liknande. Du tycker om att arbeta självständigt i vårt kök och driva verksamheten var tredje vecka med allmänna göromål från att bereda smörgåsar till att administrera uppgifter som förekommer i ett kök/matsal.
Vi har ett ständigt fokus på HSE-arbete (hälsa, säkerhet, miljö) och vill att du tar en aktiv del i detta arbete genom att kontinuerligt sträva efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö.

Din ansökan
På AkzoNobel är vi mycket engagerade i att säkerställa en inkluderande och respektfull arbetsplats där alla våra anställda kan vara sitt bästa jag. Vi strävar efter att omfamna mångfald, tolerans och respekt. Vår rekryteringsprocess spelar en stor roll i denna resa eftersom den lägger grunden för en mångsidig arbetsmiljö. I vår organisation behandlas alla kvalificerade sökande ur ett jämlikt och jämställt perspektiv – utan hänsyn till etniskt ursprung, religion, kön, könsidentitet, sexuell läggning, ålder eller funktionshinder.

Tveka inte, ta steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss! Vi går igenom ansökningarna löpande och tar tyvärr inte emot ansökningar via email.

För ytterligare information om tjänsten och om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Samuel Johannesson, Talent Acquisition Partner, samuel.johannesson@akzonobel.com
AkzoNobel logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juni 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren