Hoppa till innehåll
Friday logotyp

1st Line Support!

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du ute efter ett nästa steg i din karriär inom IT support? Är du tekniskt kunnig, har ett stort intresse för IT och erfarenhet av teknisk support eller helpdesk? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig! Skicka in din ansökan - vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN:
Vi söker för kunds räkning en 1st Line Support där du bli del av en dynamisk arbetsplats som supporterar kommuner runt om Göteborg. Bolaget levererar flera olika tjänster inom ekonomi, lön och IT med fokus på att förbättra och hjälpa kommunala företag och förbund. Som IT-support kommer du att tillhandahålla nätverkslösningar, support för PC, servar och skrivare samt infrastruktur och telefoni.

Vidare kommer du hålla dialog med kunder där du förväntas ge stöd och rådgivning i IT-relaterade frågor. Du kommer även att arbeta med felsökning och dokumentation i ärendehanteringssystem samt delta i utvecklingsarbeten där du förväntas bidra med dina tekniska kunskaper.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Tidigare har arbetat i Microsoft AD, Windows 10 och med skrivare i en kontorsmiljö.
  • Besitter god förståelse för Microsoftprodukter och drift av Microsoft baserad IT miljö (SCCM & Intune exempelvis).
  • Har tidigare erfarenhet inom support/helpdesk.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska då detta språk används i din dagliga kommunikation med dina kollegor och kunder.
  • Innehar B-körkort.
Vidare lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. För att du ska trivas i rollen som 1st Line Support tror vi att du är utåtriktad, noggrann och trivs med ”learning by doing” som riktlinje. Du tar egna initiativ och du tycker om att jobba kundnära. Du identifierar problematiken och förbättringsområden i dina kundärenden och de interna processerna och har en naturlig fallenhet för problemlösning. Formell utbildning är inte ett krav för denna tjänst, utan erfarenhet och ett gediget intresse inom IT och teknik är uppskattat!

OM ANSTÄLLNINGEN:
Tjänsten är initialt ett vikariat på 2 år med chans till förläning. Du kommer vara anställd av Friday och arbeta som konsult ute hos kund.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående alternativt enligt överenskommelse
  • Placering: Kungälv
  • Kontaktuppgifter: Tuva Sandberg - tuva.sandberg@friday.se
  • Lön: Marknadsmässig lön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 september 2024 (66 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?