Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Applikationskonsulter till Pagero!

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du ett intresse för IT och vill arbeta i ett bolag som är ledande i sin bransch? Just nu söker Pagero applikationskonsulter som ska ansluta sig till deras team i Göteborg. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten:
Som Applikationskonsult hos Pagero har du en varierande och utvecklande roll. Här får du chansen att ta ansvar och få en central roll i tekniska frågor mot både kund och kollegor. Du kommer tillhöra ett av Pageros leveransteam som alla arbetar i projektform mot kunderna. Framförallt kommer du tillhandahålla hjälp, assistans och utveckling under implementeringsfasen av Pageros produkter för kund.

Ett urval av dina arbetsuppgifter som Applikationskonsult:
 • Leda den tekniska implementeringsfasen under projektets gång, vilket innefattar bland annat kommunikation mot kund, testning och övervakning.
 • Vara uppdaterad i lagkraven gällande elektroniska dokument på en global nivå.
 • Detaljerad felsökning samt föreslå potentiella lösningar för våra kunder.
 • Bidra med expertis i vår plattform både mot kund och internt.
 • Förståelse för kundens interna processer för att enklare kunna skapa mervärde för våra kunder och se förbättringsmöjligheter.
För att lyckas i denna roll behöver du ha ett stort tekniskt intresse och trivas med kunddialogen. Du delar med dig av din kunskap lika självklart som du tar emot kunskap från dina kollegor. Du tar naturligt ansvar för dina arbetsuppgifter och kan på ett självständigt sätt driva det du har ansvar över även om du arbetar i team med dina kollegor.

Din anställning kommer att påbörjas med två veckors utbildning där du får en introduktion i Pageros arbete samt alla förutsättningar för att kunna arbeta i vår plattform. Detta följs sedan upp med fortsatt träning och utveckling i gruppen där du får lära dig mer av dina erfarna kollegor innan du börjar arbeta mer självständig i projekt med våra kunder

Vi söker dig som:
 • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis systemvetenskap, affärsinformatik eller dataekonomi.
 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.
 • Har ett tekniskt intresse och god kommunikationsförmåga.
Det är meriterande om du:
 • Har tidigare erfarenhet från en liknande roll
 • Talar flytande franska eller tyska
För den här rollen kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att både lyckas och trivas i rollen är du en driven person med ett positivt mindset. Vidare tror vi att du är social och har ett stort tekniskt intresse! Du ser detta som en fantastisk möjlighet att starta din karriär på ett internationellt och innovativt företag med goda möjligheter att fortsätta utvecklas och ta nästa steg inom bolaget.

Om pagero:
Pagero är ett snabbväxande globalt bolag med en innovativ och föränderlig produkt som har tusentals användare i 40 länder! Pagero är ledande på marknaden och erbjuder ett Smart Business Network som kopplar ihop köpare och säljare världen över för automatiserad och säker kommunikation av affärsdokument. Kulturen präglas av en entreprenöriell anda och du får komma in i ett team som uppmuntrar utveckling och har kul tillsammans.

Om anställningen:
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Friday och du kommer anställas direkt hos Pagero. Då du kommer jobba med insyn i finansiella processer kräver denna rekryteringsprocess kreditupplysning samt kontroll av belastningsregister i samband med anställning.

Övrig information:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående
 • Kontaktperson: Stina Högström, stina.hogstrom@friday.se
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 juni 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?