Hoppa till innehåll
Nipeda AB logotyp

Service tekniker

Publiceringsdatum
19 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Ulf Danielsson
Email
Telefon
Vill du
arbeta i en bransch med goda framtidsutsikter och gillar utmaningar?

Trivs du
med frihet under ansvar?

Nipeda
söker nu servicetekniker till Skåne och Blekinge!

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du arbeta ute hos våra kunder med service, underhåll och reparation av portar, grindar, dörrar och bommar. Arbetsdagarna utgår hemifrån med din servicebil.

Vid start får du en introduktion och
utbildningar som hålls av företaget internt och externt. Du kommer att jobba tillsammans med dina erfarna arbetskamrater

Tjänsten passar dig som är social, lyhörd, trivs med kundkontakt och som alltid strävar efter att ge bästa tänkbara service.

Personliga egenskaper

Du drivs och motiveras av ett varierande arbete med dagliga tekniska utmaningar. Du är handlingskraftig, fattar självständiga beslut, har en analytisk förmåga och har en mental flexibilitet. Samarbete är något som kommer naturligt för dig och trots att du är trygg med att arbeta självständigt så är du också en teamplayer som delar med dig av kunskaper och erfarenheter till dina kollegor.

Du har goda datorkunskaper och hanterar svenska obehindrat i tal och skrift. Engelska och tyska är ett plus.

B-körkort är ett krav!

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Plats: Skåne och Blekinge. Eftersom du kommer att jobba i Skåne - Blekinge kan din bostadsort vara inom detta område.
Vi vill att
du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Ansökan skickar du till ulf@nipeda.se Kom ihåg att i din ansökan bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet, samt ett personligt brev där du berättar om vad som lockar med tjänsten och varför just du är rätt person. Har du frågor är du välkommen att ringa Ulf på 0736-008129.

Välkommen
att söka!
Nipeda AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 september 2024 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi planerar och utför port- och grindinstallationer, monterar dockningsanläggningar och erbjuder underhållsservice med maximal servicegrad. Vi kan samtidigt se till att Du har den senaste tekniken och att Ditt behov tillgodoses genom hela processen, från första utkast till färdig leverans, genom en noggrann avvägning mellan kostnader och önskemål.

Vi bistår också med avancerad efterbehandling och support vid t ex ombyggnader och installation av tilläggsautomatiker. Med återkommande periodiskt underhåll och förebyggande arbete kan vi också hålla Ditt företags alla portsystem välsmorda och funktionsdugliga året runt, i ur och skur.

Vi erbjuder även akutservice, en trygghet för företag med tuffa leveransplaner. Drabbas Du av funktionsproblem behövs bara ett telefonsamtal, så är vi inom kort på plats för att omgående åtgärda Ditt problem.

Tecknar Du ett serviceavtal med oss blir Din kostnad dessutom synnerligen tilltalande för Ditt företag.