Hoppa till innehåll
Act Logimark Sverige AB logotyp

Resande servicetekniker

Publiceringsdatum
18 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vill du arbeta i en högteknologisk bransch och är orädd för utmaningar? Trivs du med frihet under ansvar? Logimark söker nu en servicetekniker!

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du arbeta ute hos våra kunder med service, reparation och installation av märkningsmaskiner. Majoriteten av dina resor i tjänsten är över dagen och uppåt 6-7 övernattningar i månaden är att räkna med. Dagarna planeras utifrån dina färdigheter för att du med tiden ska kunna utgå hemifrån med servicebil.

Vid start får du en introduktion dels genom utbildningar som hålls av företaget internt, men även externt hos våra leverantörer runtom i Europa.

Tjänsten passar dig som är social, lyhörd, trivs med kundkontakt och som alltid strävar efter att ge bästa tänkbara service.

Personliga egenskaper

Du drivs och motiveras av ett varierande arbete med dagliga tekniska utmaningar. Du är handlingskraftig, fattar självständiga beslut, har en analytisk förmåga och har en mental flexibilitet. Samarbete är något som kommer naturligt för dig och trots att du är trygg med att arbeta självständigt så är du också en teamplayer som delar med dig av erfarenheter till dina kollegor.

Du har mycket goda datorkunskaper och hanterar engelska och svenska obehindrat i tal och skrift.

Meriterande för tjänsten är kompetens inom svagström, industrielektronik, styr och mekanik. Likaså vana vid felsökning och diagnostik. Om du har erfarenhet av rapportering och dokumentation samt tidigare arbetat med service av märkutrustning eller som servicetekniker, är detta också meriter.

B-körkort är ett krav!

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Plats: Malmö

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar. Kom ihåg att i din ansökan bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet, samt ett personligt brev där du berättar om vad som lockar med tjänsten och varför just du är rätt person. Välkommen att söka!
Act Logimark Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 september 2024 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logimarks huvudverksamhet ligger inom industriell märkutrustning så som bläckstråleskrivare, lasermärkare, etiketteringsmaskiner och etikettskrivare, termo- och termotransferprintrar och alla förbrukningstillbehör som bläck, solvent, färgband och etiketter. Vi är även totalleverantör av auto-id och programvara och kan dessutom ta totalansvar för funktionaliteten och systemlösningen som levererats.