Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Field Service Engineer - Scheuch

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om rollen

I rollen som Field Service Engineer behöver du besitta en bred kunskap inom el och styrsystem samt vara tekniskt intresserad. Under din anställning får du möjlighet att utvecklas inom ett flertal olika tekniska områden och vi tror därför att du är öppen för att lära dig nya moment. Då Scheuch kunder befinner sig i de nordiska länderna kommer du större delen av tiden vara på resande fot.

Efter en gedigen introduktion och internutbildningar kommer du att arbeta med främst driftsättningar av nya anläggningar men även planerad och akut service. Du kommer att jobba självständigt med stöd från kollegor både i Sverige och Österrike. Mer konkret innefattar tjänsten:
  • Driftsättning av nya anläggningar ute hos kund
  • Akuta och planerade servicebesök
  • Felsökning och avhjälpning vid fel
Om dig

Vi söker dig som har ett utpräglat servicetänk och ett stort intresse för teknik. Du tar ansvar för de uppgifter du blir tilldelad samtidigt som du har lätt för att samarbeta och bygga relationer med kunder och deras anställda ute i fält. Du drivs av att utvecklas och lösa problem och agerar som ambassadör för verksamheten. Att knyta goda kontakter med både kollegor, chefer och kunder är en självklarhet och du trivs i ett självständigt och ansvarspräglat klimat.

Därutöver är det för tjänsten viktigt att du besitter:
  • Utbildning från tekniskt gymnasium, yrkeshögskola eller motsvarande
  • Erfarenhet från industriell service
  • Erfarenhet av el- och styrsystem
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, tyska är meriterande
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Kristianstad

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Måndag-fredag, flexibla arbetstider under dagtid

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Helena Lork på helena.lork@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: resande serviceingenjör, servicetekniker, industrielektriker, driftsättning, el, styrsystem, PLC, mekanik, service, underhåll, Kristianstad, Malmö, Halmstad, Sölvesborg, Åhus
Emploid logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

I snart 60 år har Scheuch GmbH stått för innovativ luft- och miljöteknik inom industrin. Som marknadsledare och teknikpionjär tillhandahåller Scheuch industriella produkter och system för att skydda människor och miljö på platser runt om i världen. Och det innebär att vi ser till att luften förblir ren för kommande generationer. Scheuch Ab ingår i en stor österrikisk koncern och arbetar mot kunder i hela Norden och Baltikum. Du kan läsa mer om Scheuch här: https://scheuch-industrial-solutions.com/en/

Sedan 2014 har Scheuch ett kontor i Sverige med säte i Kristianstad.