Hoppa till innehåll
Ilva Swe AB logotyp

Säljare deltid sökes till ILVA

Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Kan du se fördelarna med ett deltidsjobb där du:
  • Utvecklar dig både personligt och professionellt i en stark social sammanhållning med duktiga kollegor?
  • Blir en del av ett inspirerande inredningsuniversum som därtill är Danmarks största detaljhandlare inom möbler och inredningstillbehör?
  • Arbetar med de senaste inredningstrenderna samt både inspirerar och hjälper kunden att skapa ett personligt hem?
  • Får en varierande arbetsdag med massor av personlig kundkontakt?
Då har vi kanske jobbet för dig! Till ILVAs butik i Kristianstad söker vi nu en flexibel och serviceminded säljare på deltid. Arbetstiden är cirka 7 timmar per vecka med helgarbete uppskattningsvis varannan vecka.

Ur kundens perspektiv
Som deltidssäljare får du en spännande och utmanande arbetsdag, där en av dina viktigaste uppgifter är att med avstamp i vår levnadsregel ur kundens perspektiv, vägleda och sälja till våra kunder. Ur kundens perspektiv betyder för oss att du som säljare är ute på golvet och möter kunderna för att hjälpa dem att hitta de rätta produkterna som passar deras behov. Vi lägger stor vikt vid att ge kunderna en god service när de besöker oss, och att de alltid upplever att de får den rätta vägledningen.

Brinner du för att sälja, och kan du inspirera våra kunder?
Som deltidssäljare på ILVA, är förutsättningarna för att lyckas, att du:
  • Har förmågan att kunna sälja och att erbjuda bra kundservice.
  • Trivs med kundkontakt och förstår hur du kan uppfylla kundens behov och rådge om de bästa lösningarna.
  • Har en utpräglad tävlingsanda, är målinriktad samt jagar starka resultat.
  • Är utåtriktad och engagerad, samt kan ta initiativ och arbeta självständigt.
  • Har massor av energi och kan hantera en fullspäckad arbetsdag med många olika uppgifter.
  • Är ordningsam och strukturerad.
Kanske studerar du, har tagit ett sabbatsår, har profilen och önskar om att arbeta deltid, eller något annat fjärde. Det viktigaste är att du har lusten och förmågan att kunna sälja och att utveckla dina säljförmågor. Det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av försäljning och kundservice, och meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning av möbler och sängar.

På ILVA är vi agila, ansvarstagande och ett team
Ditt nya team på ILVA består av duktiga och engagerade kollegor som brinner för deras jobb, och som varje dag arbetar målinriktat för att ILVA ska vara kundernas förstaval inom möbler och inredning. Vi jagar starka försäljningsresultat men värdesätter samtidigt samarbetet, gemenskapen och goda skratt i vardagen. På ILVA har vi dedikerat oss till tre värderingar: vi ska vara agila, ha förmågan att utveckla och anpassa oss, att vara ansvarstagande och arbetsamma, samt att vara ett team. Detta tror vi är nyckeln för att lyckas ur kundens perspektiv. Därför är det viktigt att du kan se dig själv som en aktiv del av vår kultur. I gengäld erbjuder vi ramverket för att du ska kunna vidareutveckla din säljförmåga genom vårt interna läromaterial samt kurser i produktkännedom, säljträning och ledarskap, m.m. Hos oss kommer du att få uppleva att karriär och utveckling av medarbetare är centrala fokuspunkter, samt att vi hela tiden arbetar målinriktat för att vägleda medarbetare med potential och som har ambition för en karriär inom organisationen.

Bli en del av en stor organisation
Som en del av ILVA Sverige, blir du också en del av ILVA A/S som är Danmarks största detaljhandlare inom möbler och inredningstillbehör, vilket öppnar upp för många karriärmöjligheter. Hos oss har vi fokus på interna karriärvägar och utveckling, och vi arbetar målinriktat för att vägleda medarbetare med potential och ambition till en karriär inom organisationen.

Intresserad?
Önskar du att få vara med och ge våra kunder en bra upplevelse och att överträffa deras förväntningar när de handlar hos ILVA? Då ser vi fram emot att få ta del av din motiverade ansökan.

Skicka din ansökan samt CV genom att klicka "Ansök". Rekryteringen sker löpande, så skicka in din ansökan till oss redan idag.

Vi ser fram emot att höra av dig!
Ilva Swe AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ända sedan 2005 har ILVA erbjudit ett brett sortiment av möbler, heminredning och inredningslösningar i Sverige. Men historien började faktiskt för länge sedan, redan 1961 när ILVA öppnade dörrarna till sin första butik i Danmark. I över 60 år har vi alltså haft en mission om att erbjuda kvalitet till rimliga priser. Vår vision är att dina nya möbler ska designas med fokus på de små detaljerna, bra och hållbara material och avtrycket på omvärlden.