Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Plant Design Engineer - Scheuch

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om rollen

I rollen som Plant Design Engineer kommer du att ha breda ansvarsområden där fokus ligger på 3D-design av nya anläggningars layout. Du kommer att tillhöra sälj- och projektavdelningen som säljer och levererar Scheuchs produkter och lösningar till nya samt befintliga kunder. Du kommer att vara delaktig i säljfasen genom att ta fram 3D-layouter av kunders anläggningar med Scheuchs miljötekniska lösningar. Under projektfasen tillkommer en del konstruktion och kundanpassningar av tekniken i anläggningen. Du kommer att samarbeta nära säljare, projektingenjörer samt med kunder. Under projektens gång kommer du att åka ut till kundernas anläggningar vilket innebär ett antal resdagar per år.

Mer konkret innefattar tjänsten:
  • Konstruera och ansvara för 3D layouter, design och konstruktioner i både sälj- och projektfas
  • Utveckla och ansvara för 3D scanning av befintliga anläggningar
  • Uppföljning, planering och dokumentation av projekt
Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag där du bli anställd av Emploid med goda chanser till att bli överrekryterad.

Om dig

För att trivas i rollen tror vi att du har ett genuint teknikintresse och uppskattar att jobba i team tillsammans med drivna kollegor. Din främsta kontaktyta är med interna aktörer både i Sverige och Österrike och du har därför lätt för att samarbeta med dina kollegor. Du är nyfiken och tar dig an nya uppgifter med en målmedvetenhet och fokus på att leverera högkvalitativa ritningar enligt kunders önskemål. Att vara noggrann och utförlig i ditt arbete är för dig en självklarhet.

Det är för tjänsten krav med:
  • Eftergymnasial utbildning inom konstruktion, 3D-design eller liknande som bedöms lämpligt för tjänsten
  • Goda kunskaper inom 3D-designprogram
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, tyska är starkt meriterande
  • Erfarenhet av anläggningskonstruktion är meriterande
Övrig information

Start: Omgående

Plats: Kristianstad

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Kontorstider mån-fre

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Helena Lork på helena.lork@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: plant design engineer, anläggningskonstruktör, rörkonstruktion, flödeskonstruktion, miljöteknik, luftreningsteknik, 3D-design, konsult, Kristianstad, Sölvesborg, Höör, Hässleholm, Åhus
Emploid logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

I snart 60 år har Scheuch GmbH stått för innovativ luft- och miljöteknik inom industrin. Som marknadsledare och teknikpionjär tillhandahåller Scheuch industriella produkter och system för att skydda människor och miljö på platser runt om i världen. Och det innebär att vi ser till att luften förblir ren för kommande generationer. Scheuch Ab ingår i en stor österrikisk koncern och arbetar mot kunder i hela Norden och Baltikum. Du kan läsa mer om Scheuch här: www.scheuch-industrial-solutions.com/en/

Sedan 2014 har Scheuch ett kontor i Sverige med säte i Kristianstad.