Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Projektledare till Sejfo

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi växer och behöver bli fler! Är du en strukturerad projektledare med drivkraften att coacha ditt team till bra resultat? Vill du arbeta i en innovativ miljö hos en ledande leverantör inom automationsutrustning och specialmaskiner? Då ska du söka denna tjänst!

Om arbetet
I rollen som projektledare kommer du at arbeta med projektledning i både stora och små projekt. Du kan vara projektledare för ett eller flera projekt löpande, beroende på storlek. Kunderna är både nationella och internationella och du kommer att resa i tjänsten.

Arbetsuppgifter:
* Medverka i allt från anbudslämnande till projektgenomförande och överlämnande.
* Ansvara för att projekten drivs på bästa möjliga sätt med fokus på ekonomi, tid, kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
* Planera aktiviteter och tillsätta resurser i projektet samt koordinera och prioritera mellan projektets olika delar.
* Leda och styra projektteamen mot uppställda mål och noggrant följa upp dem, samt agera för att förhindra eller lösa uppkomna problem.
* Löpande kommunikation och rapportering till kund och närmsta chef.

Om dig
Vi söker dig med goda ledaregenskaper som har erfarenhet av projektledning inom teknikområdet. Har du utbildning inom projektledning är det ett plus. Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, är ett krav. B-körkort är ett krav då resor förekommer i din roll.

I rollen som projektledare engagerar och inspirerar du ditt projektteam med tydliga mål, samtidigt som du bidrar till ett trivsamt arbetsklimat. Du är en lösningsorienterad person med ett stort driv och god samarbetsförmåga. Det är även en självklarhet att du är ansvarstagande samt arbetar strukturerat och kvalitetsmedvetet.

Du har förmågan att förstå och bemöta kunders behov genom en naturlig och förtroendefull dialog, och kommunicerar tydligt tal och skrift. Som person är du affärsmässig, ansvarstagande och kan arbeta självständigt. Att göra goda affärer är en av dina drivkrafter!

Om Sejfo
Sejfo levererar automations- och IT-lösningar till kunder, främst inom fordons-, energi- och läkemedelsindustrin. Vi är ett bolag helt format efter våra kunders behov, med personal som har ägnat i stort sett hela sin yrkesverksamma karriär åt produktionsteknik och automation. Varje projektprocess går från design och tillverkning till installation och montering hos kund.

Här finns alltifrån kreativa uppfinnare till kvalificerade maskinbyggare och strukturerade projektledare, vilket gör att vi alltid kan leverera avancerad specialutrustning till rätt pris i rätt tid. Vår affärsidé är att leverera nyckelfärdiga anläggningar inom hela området fabriksautomation.

Om anställning och ansökan
Arbetsgivare är Sejfo. Tjänsten är på heltid och ska tillsättas så snart vi hittar rätt person. Adecco sköter rekryteringsprocessen och ansökningar tas emot via Adeccos rekryteringssystem. Ansvarig rekryterare: Åsa Andersson, tel. 073-684 73 29. Sista ansökningsdag: 2024-08-11. Rekryteringsarbetet återupptas den 12 augusti.

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!