Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Automationsingenjör till Sejfo

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi växer och behöver bli fler! Har du ett stort tekniskt intresse och vill arbeta i en innovativ miljö hos en ledande leverantör inom automationsutrustning och specialmaskiner. Då har du hittat rätt! Välkommen med din ansökan idag!

Om arbetet
I rollen som automationsingenjör kommer du att arbeta med programmering av PLC-system och ABB-robotar i olika kundprojekt. Du kommer att samarbeta i projektteam med kollegor inom t.ex. konstruktion och programmering. Kunderna finns främst i Sverige men även runt om i världen, och i slutet av ett projekt kommer du att genomföra idrifttagning ute hos kund. Här finns det stora möjligheter att utvecklas och att bidra till utveckling.

Arbetsuppgifter:
* PLC- och robotprogrammering. Huvudsakligen av Siemens och ABB, men även andra fabrikat.
* Simulering och virtuell idrifttagning.
* Arbeta i projektteam, från offert och konceptframtagning till leverans.
* Skriva funktionsbeskrivningar och tester.
* Du planerar, programmerar och testkör automationsutrustningar i Sejfos lokaler samt vid idrifttagningar hos kund, i Sverige och globalt.

Om dig
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom liknande arbete. Vi tror att du har en utbildning inom automation eller motsvarande förvärvad erfarenhet. Du har programmeringskunskaper i PLC-system som t.ex. Siemens. Har du erfarenhet av robotprogrammering är det meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Erfarenheter från fordons-, energi- eller läkemedelsindustrin är meriterande.

Som person är du innovativ, initiativtagande och har vilja att utvecklas. Du är kommunikativ, samarbetar väl med andra och har kunden i fokus. Du har i grunden ett strukturerat arbetssätt för att kunna vara flexibel när så krävs. Trivs du med frihet under ansvar, har eget driv och får saker att hända? Då kommer du att trivas här!

Om Sejfo
Sejfo levererar automations- och IT-lösningar till kunder, främst inom fordons-, energi- och läkemedelsindustrin. Vi är ett bolag helt format efter våra kunders behov, med personal som har ägnat i stort sett hela sin yrkesverksamma karriär åt produktionsteknik och automation. Varje projektprocess går från design och tillverkning till installation och montering hos kund.

Här finns alltifrån kreativa uppfinnare till kvalificerade maskinbyggare och strukturerade projektledare, vilket gör att vi alltid kan leverera avancerad specialutrustning till rätt pris i rätt tid. Vår affärsidé är att leverera nyckelfärdiga anläggningar inom hela området fabriksautomation.

Om anställning och ansökan
Arbetsgivare är Sejfo. Tjänsten är på heltid och ska tillsättas så snart vi hittar rätt person. Adecco sköter rekryteringsprocessen och ansökningar tas emot via Adeccos rekryteringssystem. Ansvarig rekryterare: Åsa Andersson, tel. 073-684 73 29. Sista ansökningsdag: 2024-08-11. Rekryteringsarbetet återupptas den 12 augusti.

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!