Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Kvalitetsingenjör till Sejfo

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi växer och behöver bli fler! Brinner du för kvalitetsarbete och gillar teknik? Då är detta en tjänst för dig! Välkommen med din ansökan idag!

Om arbetet
I rollen som kvalitetsingenjör kommer du vara med och koordinera kvalitetssäkringen i våra projekt. Du kommer att vara länken mellan alla involverad i ett projekt. Du kommer att jobba när projektteamen och planera kvalitetssäkrade aktiviteter, som ska utföras i projekten, för att uppnå våra kunders krav och förväntningar. Organisationsmässigt tillhör du den kvalitetstekniska gruppen.

Arbetsuppgifter:
* Tolka och förstå ställda krav
* Samarbete med kollegor i projektteamen och i den kvalitetstekniska gruppen
* Kommunicera och förklara kvalitetsrisker
* Utbilda och skapa förståelse för kvalitet
* Ta fram funktionsbeskrivningar, checklistor, etc.
* Skapa testplaner och testprotokoll
* Säkerställa att manualer etc. följer företagets riktlinjer och kundens krav

Om dig
Vi tror att du har en ingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet från arbetslivet. Du har några års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift och är en mycket van användare av Officepaketet. Har du kunskap från läkemedels- eller säkerhetsindustrin är det ett plus.

Som person är du strukturerad, kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Du är nyfiken och gillar att förstå tekniklösningar samt har ett lösningsfokus. Du är van att planera och har lätt för att ta egna initiativ i arbetet. Trivs du med frihet under ansvar, har eget driv och får saker att hända? Då kommer du att trivas här!

Om Sejfo
Sejfo levererar automations- och IT-lösningar till kunder, främst inom fordons-, energi- och läkemedelsindustrin. Vi är ett bolag helt format efter våra kunders behov, med personal som har ägnat i stort sett hela sin yrkesverksamma karriär åt produktionsteknik och automation. Varje projektprocess går från design och tillverkning till installation och montering hos kund.

Här finns alltifrån kreativa uppfinnare till kvalificerade maskinbyggare och strukturerade projektledare, vilket gör att vi alltid kan leverera avancerad specialutrustning till rätt pris i rätt tid. Vår affärsidé är att leverera nyckelfärdiga anläggningar inom hela området fabriksautomation.

Om anställning och ansökan
Arbetsgivare är Sejfo. Tjänsten är på heltid och ska tillsättas så snart vi hittar rätt person. Adecco sköter rekryteringsprocessen och ansökningar tas emot via Adeccos rekryteringssystem. Ansvarig rekryterare: Åsa Andersson, tel. 073-684 73 29. Sista ansökningsdag: 2024-08-11. Rekryteringsarbetet återupptas den 12 augusti.

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!