Hoppa till innehåll
Sandåsa Timber AB logotyp

Truckförare sökes till Sandåsa Timber i Katrineholm

Publiceringsdatum
19 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Motiveras du av att vara en del av ett tryggt och stabilt företag med siktet framåt? Nu söker vi dig som vill bli en viktig och avgörande del i vår verksamhet på sågverket i Forssjö bruk, Katrineholm! Genom rollen som truckförare på hos Sandåsagruppen ges du möjligheter att utveckla och att utvecklas i din roll. Ta steget och börja hos oss på Sandåsa Timber!

Om tjänsten
Som truckförare hos oss kommer du att vara en viktig del av vår producerande verksamhet och får vara med och ansvara för lagerhanteringen på anläggningen. Du kommer att arbeta både självständigt och i team, och hantera stora truckar på över 10 ton. I rollen ingår även att arbeta med olika datasystem för att säkerställa korrekt loggning och spårning av material.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen söker vi dig som har:
  • God maskinvana och gärna erfarenhet av att köra större truckar.
  • Förmåga och viljan att hantera datorer och olika datasystem.
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska.
  • B-körkort krävs.

Personliga egenskaper
Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga kvalifikationer och söker dig som är:
  • Strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du arbetar efter en tydlig process där du organiserar och planerar ditt arbete väl.
  • Samarbetsorienterad och tycker om att arbeta i team. Du är anpassningsbar och har fokus på det gemensamma målet genom ett prestigelöst förhållningssätt till dina kollegor.
  • Lösningsorienterad och kan hantera utmaningar på ett kreativt sätt. Du är positiv som person och engagerar dig för att snabbt hitta lösningar på uppkomna problem.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, men tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader.

Arbetstid
Arbetspassen är förlagda under dagtid och är 10 timmar långa. Du arbetar fyra dagar i veckan, och utöver helgen har du en veckodag ledig enligt ett rullande schema.

Ansökan
Om detta låter som något för dig, tveka inte att skicka in din ansökan senast den 30 september. Vi ser fram emot att höra från dig! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Denna rekrytering sker helt genom Sandåsa Timbers försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal och mejl från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Sandåsa Timber AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sandåsa Timber är ett modernt familjeföretag med lång tradition. Företaget grundades i början av 1920-talet och drivs i dag av tredje och fjärde generation tillsammans. Här samarbetar du med personal med stort engagemang och kunnande på våra anläggningar. Hos oss tar du plats i ett företag med ett starkt varumärke och med ambition att ständigt arbeta med förbättringar och skapa hållbara produkter och långsiktiga relationer med leverantörer och kunder.

Vi har tre anläggningar som alla ligger i
Sörmland: Trävaruförädlingen i Sandåsa, sågverket i Åkers styckebruk och sågverket i Forssjö bruk. På anläggningen i Forssjö bruk drivs Sandåsa Timbers systerföretag Forssjö Pellets. Tillsammans utgör Sandåsa Timber AB och Forssjö Pellets AB Sandåsagruppen.