Hoppa till innehåll
NYAB Energy logotyp

Montörer inom elkraft till NYAB Energy!

Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du erfarenhet som montör inom lokal- eller regionnät? Vill du arbeta mot stora projekt tillsammans med erkända aktörer på marknaden? Då är det här möjligheten för dig! Som montör hos NYAB Energy får du möjligheten att bidra till samhällets gröna omställning och arbeta i en dynamisk miljö där kvalitet, säkerhet och utveckling står i fokus. Vi söker nu dig som vill vara med i en spännande expansiv fas där NYAB vunnit flertalet nya projekt - ansök redan idag, urval sker löpande!

Information om tjänsten
NYAB Energy är en ledande aktör inom energisektorn med en lång historia av att leverera hållbara lösningar inom eldistribution. Hos NYAB värdesätts medarbetaren och ses som den viktigaste pusselbiten till bolagets framgång. Mångfald och olikheter ses som en styrka som driver verksamheten framåt. Genom att ta vara på varje medarbetares kompetens och idéer skapas en kultur där utveckling och prestation går hand i hand. Här får du frihet under ansvar och möjlighet att påverka både din egen och företagets utveckling.

Då du arbetar mot varierande projekt på olika platser innebär tjänsten resor/övernattning på annan ort. Det är därmed flexibel stationeringsort för tjänsten.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos NYAB. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till hanna.degerhall@pn.se

Arbetsuppgifter
Som montör inom lokal- och regionnät hos NYAB Energy kommer du att arbeta med installation, drift och underhåll av elnät. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:
  • Utföra installation och underhåll av lokal- och regionnät enligt gällande säkerhetsföreskrifter och kvalitetsstandarder.
  • Samarbeta med projektledare och andra teammedlemmar för att säkerställa att projekten genomförs enligt plan.
  • Felsöka och åtgärda eventuella problem som uppstår i elnätet.
  • Bidra till att upprätthålla en säker arbetsmiljö och följa KMA-rutiner (kvalitet, miljö och arbetsmiljö).
  • Delta i både nyinstallationer och underhållsarbeten för att säkerställa stabila och effektiva energilösningar för bolagets kunder.
Vi söker dig som:
  • Har relevant utbildning inom el och erfarenhet av arbete med lokal- eller regionnät.
  • Har ett högt säkerhetstänk och förmåga att arbeta noggrant och strukturerat.
  • Trivs med att arbeta både självständigt och i team, med fokus på gemensamma mål.
  • Har erfarenhet av att arbeta med olika typer av verktyg och teknisk utrustning.
  • Har B-körkort och är villig att resa inom tjänsten.
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Flexibel stationeringsort
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Hanna Degerhäll

#NYAB-Energy #Eldistribution #Elkraft #Regionnät #Lokalnät

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
NYAB Energy logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 augusti 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren