Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

UNDERHÅLLSCHEF TILL SSI SCHÄFER

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
SSI SCHÄFER designar och utvecklar lagerlösningar för alla olika branscher och behov. Som en helhetsleverantör av skräddarsydda logistiklösningar har vi en bred produktportfölj som omfattar manuella, semi- och helautomatiserade lösningar, inom lagring, orderplockning, conveyor och mjukvarulösningar.

Din vardag
Vi söker nu en Underhållschef som vill vara med på resan att utveckla och driva ett av Europas största automatiserade livsmedelslager, tillsammans med oss och vår kund Coop. I rollen som underhållschef rapporterar du till SSI Schäfers platschef och ansvarar tillsammans med ditt team för den löpande underhållsverksamheten på siten. Underhållsteamet består av skiftesledare, automationstekniker, underhållsplanerare och tekniska specialister. (totalt ca 65 pers.). Genom ditt ledarskap säkerställer du att vi följer och utvecklar våra satta KPI:er inom vårt SLA (Service Level Agreements) och att vi aktivt bidrar till löpande förbättringar. Verksamheten befinner sig i ett mycket spännande uppbyggnadsskede och du kommer att ha ett mycket nära samarbete med våra internationella projektgrupper och specialister.

VEM ÄR DU?
Rollen som Underhållschef kräver ett starkt ledarskap och en mycket god samarbetsförmåga. Du är genuint engagerad i underhållsfrågor och drivs av att löpande implementera och utveckla underhållsprocesser samtidigt som du säkerställer att vi växer både som team och som individer. Du är van vid att planera och sätta tydliga mål som säkerställer att underhållsteamet levererar i linje med avtalad systemprestanda och teknisk tillgänglighet och med ett tydligt mervärde för kund. Naturligtvis är du bra på att fatta snabba och genomtänkta beslut, även under tidspress.

Som person är du öppen, tydlig och engagerande. Du arbetar strukturerat och trivs i en bred roll med omväxlande arbetsuppgifter där du är bryggan mellan teknisk lösning, människor och affär. Du är initiativrik, men samtidigt mån om att inte tappa fokus på det som för arbetet framåt.

Kvalifikationer
  • Gymnasie- eller Högskoleexamen inom automation, underhåll (Mekanik / El / Tillverkning / eller liknande) alternativt utbildning och erfarenhet som vi anser att vara likvärdig.
  • Minst 5 års erfarenhet av ledarskap/arbete på liknande nivå.
  • Erfarenhet av materialhanteringsutrustning/lager- och logistiklösningar.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Häng med på resan att skapa bra förutsättningar för en av Europas största och modernaste varuterminaler. Bakom alla produkter och lösningar från SSI SCHÄFER står den samlade passionen och expertisen hos många människor.

För oss på SSI Schäfer är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

VILL DU VETA MER?
Känner du att ovanstående låter intressant och passar in med dina erfarenheter och ambitioner? Då är du varmt välkommen att höra av dig. I denna rekrytering samarbetar SSI Schäfer med Nexer Recruit.

Välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Björn Larsson på: +46 72 572 36 70 eller bjorn.larsson@nexergroup.com för mer information. Då urval och intervjuer sker löpnade ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Om ssi schäfer
SSI SCHÄFER är en världsledande leverantör av produkter och system för internt materialflöde, lager- och logistiklösningar. SSI SCHÄFER´s huvudkontor ligger i Neunkirchen, Tyskland, och finns globalt i runt 70 länder och har ca 10 000 anställda. I Sverige finns vi representerade i fler städer och är ca 150 anställda. Vi har 7 produktionsanläggningar över hela världen, där vi utvecklar innovativa koncept och kundanpassade lösningar för våra kunders olika unika utmaningar. Med vår egen breda produktportfölj av allt från manuella till automatiserade lösningar, IT och mjukvara formar vi intralogistikens framtid. Läs mer på https://www.ssi-schaefer.com/sv-se
Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 september 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus.