Hoppa till innehåll
Sandåsa Timber AB logotyp

Processoperatör sökes till Sandåsa Timber i Katrineholm

Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en noggrann och resultatorienterad person som trivs med varierade arbetsuppgifter? Vill du utvecklas i din roll och lära dig flera stationer på vårt sågverk i Forssjö bruk, Katrineholm? Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten
Som processoperatör i råsorteringen kommer du att spela en nyckelroll i vår sågproduktion och närmare bestämt i råsorteringen. Råsorteringen är den del av vår sågprocess där plankor och brädor sorteras efter olika dimensioner i olika fack efter att stockarna har sågats. Din huvudsakliga uppgift är att övervaka våra processer i råsorteringen, men arbetet innehåller också en rad olika sysslor som ger din arbetsdag variation. Du kommer att arbeta i ett team där samarbete är avgörande för att nå gemensamma mål. Vi ser att du börjar i råsorteringen, men vi söker dig som är nyfiken och vill utvecklas genom att lära dig fler stationer i vår produktion.

Vi söker dig som har:
  • Erfarenhet och intresse av att arbeta med datorer och datasystem.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
  • B-körkort.
Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser. Vi tror att du är:
  • Resultatorienterad: Du arbetar målmedvetet och gör vad som krävs för att nå ett gott resultat.
  • Stabil: Du är pålitlig och hanterar stressiga situationer med lugn och bibehållet gott humör.
  • Vetgirig: Du har en stark vilja att lära och utvecklas i din yrkesroll, tar initiativ till och missar ogärna en chans till att lära dig något nytt.
Ansökan
Om detta låter som något för dig, tveka inte att skicka in din ansökan här senast den 30 september. Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Denna rekrytering sker helt genom Sandåsa Timbers försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal och mejl från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Sandåsa Timber AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sandåsa Timber är ett modernt familjeföretag med lång tradition. Företaget grundades i början av 1920-talet och drivs i dag av tredje och fjärde generation tillsammans. Här samarbetar du med personal med stort engagemang och kunnande på våra anläggningar. Hos oss tar du plats i ett företag med ett starkt varumärke och med ambition att ständigt arbeta med förbättringar och skapa hållbara produkter och långsiktiga relationer med leverantörer och kunder.

Vi har tre anläggningar som alla ligger i Sörmland: Trävaruförädlingen i Sandåsa, sågverket i Åkers styckebruk och sågverket i Forssjö bruk. På anläggningen i Forssjö bruk drivs Sandåsa Timbers systerföretag Forssjö Pellets. Tillsammans utgör Sandåsa Timber AB och Forssjö Pellets AB Sandåsagruppen.