Hoppa till innehåll
Nords International logotyp

CNC-Operatör

Sista ansökningsdag
28 september 2024 (19 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en engagerad CNC operatör som vill utvecklas? Vill du vara en del av ett framgångsrikt företag som levererar högkvalitativa produkter till industrier globalt? Då kan du vara den vi söker!

Om Rollen
Som CNC-operatör på Nords kommer du att arbeta med både enstyckstillverkning och serieproduktion i våra svarvar och fräsar. Du både ställer och programmerar CNC-maskiner samt övervakar och justerar maskinerna under produktion. Detta för att säkerställa en stabil och effektiv produktion samt den fina kvalitet våra kunder önskar. Du samverkar med produktionspersonal, underhåll, produktionstekniker och ledning. Tillsammans förbättrar vi verksamheten kontinuerligt med målet att vara ledande i det vi gör.

Över tid har du möjlighet att växa i kompetens, roller och ansvar genom vårt organisationsupplägg samt lönesystem.

Din Profil

Vi söker dig som är nyfiken, noggrann, lösningsfokuserad och målinriktad med några års erfarenhet av CNC-maskiner. Du får gärna ha erfarenhet av CNC-programmering och Okuma-maskiner, men om du inte ar det så lär vi dig. Gillar du att klura, problemlösa samt driva förbättringar så gillar vi dig ännu mer!

Vi ser att du har en positiv inställning, lätt för att kommunicera med kollegor och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.

Vi erbjuder

En spännande och utvecklande tjänst i ett växande familjeföretag med den fina kombinationen av bra struktur, tydliga processer och samtidigt snabba beslutsvägar.

En trevlig arbetsmiljö med engagerade och kompetenta kollegor. Du får stora möjligheter till att lära av det kunnande som finns inom företaget och via extern utbildning. Samtidigt vill vi gärna lär oss av dig utifrån din erfarenhet!

Placering är i Molkom.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 28 sep 2024.

Vi behandlar ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta vår Produktionschef Elisabeth Sjöberg på telefon 070-382 88 44 eller via e-post på elisabeth.sjoberg@nordsinternational.com.

Du kan även kontakta vårt fackliga ombud på IF Metall om du har frågor, Lena Nilsson når du på 070-508 34 82

Välkommen med din ansökan!
Nords International logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 september 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren