Hoppa till innehåll
Uddeholms AB logotyp

Mekaniker - Produktionsnära underhåll

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (34 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker nu två mekaniker till Produktionsnära underhåll L/T och MB3. Uddeholm har ett 70-tal sågar, slipmaskiner ,fräsar, och uppgiften för oss på L/T/MB3 är att serva, förbättra och göra felsökningar på dessa maskiner.

Din uppgift

Som anställd inom Underhåll på Uddeholm har du ett stort ansvar i arbetet mot en störningsfri produktion. Vi sätter säkerheten som nummer ett, vilket genomsyrar vårt arbete. Att kontinuerligt bygga bort felkällor kommer att vara en del av din vardag. Arbetet är varierande och du ges möjlighet att nyttja, samt utveckla, en bred kunskap inom ditt område. Vi har planerade stopp där vi går igenom maskiner och byter utslitna delar. Vi använder SAP som vårt affärs- och underhållssystem där vi söker och beställer reservdelar samt rapporterar tid. Felsökning av maskiner innefattar att jobba med felkoder, mekaniska delar, hydraulik, lager byten, ritningsläsning, tillverkning av delar. Arbetet är normalt förlagt på dagtid.

Profil

Vi söker dig som är analytisk, kommunikativ och trivs med att arbeta i grupp. L/T/MB3 gruppen planerar mycket av sina jobb själva och därför är prioriteringsförmåga viktigt. Vi ser gärna att du har gått en utbildning med industriell inriktning. Tidigare erfarenheter inom verkstadsteknik, fordonsteknik. Elektriskt arbete är meriterande men inget krav.

Du erbjuds att bli en del av ett team som arbetar i en spännande miljö och där tekniken är under utveckling. Det finns goda möjligheter att växa i rollen och bli en av våra experter på maskinteknik

Information och ansökan

Vid frågor angående tjänsten ber vi dig att kontakta Kenneth Johansson på 0563-17280 eller maila kenneth.johansson@uddeholm.com. Sista ansökningsdag är 2024-09-30, men urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, så sök gärna så snart som möjligt.

Vi på Uddeholm tillverkar verktygsstål som formar produkter som finns överallt i vår vardag. Vi formar världen på ett hållbart sätt som är schysst mot både människa och miljö. På så sätt kan vi fortsätta forma världen, idag och för framtida generationer.
Uddeholms AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren