Hoppa till innehåll
AB Somas, Ventiler logotyp

CNC-operatör

Sista ansökningsdag
13 september 2024 (4 dagar kvar)
Publiceringsdatum
14 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Nu söker Somas och OnePartnerGroup dig som är intresserad av en yrkesutbildning till CNC-operatör med 100% förväntad anställningsgrad när utbildningen är avklarad.

 

Vad gör en CNC-operatör?

I din yrkesroll som CNC-operatör sköter du datorstyrda maskiner för mekanisk bearbetning och tillverkning av detaljer i metall, trä eller plast genom till exempel svarvning, borrning eller fräsning.
Det kan handla om en hundradels millimeter för att få ett resultat att överensstämma med kundens önskemål. Beroende på CNC-operatörens kompetens kan arbetsuppgifterna variera från att rigga maskiner till att självständigt programmera och läsa ritningar.

 

Utbildningsdetaljer
  • Utbildningen är platsförlagd i Säffle kommun och i samarbete med Säffle vuxenutbildning.
  • Ansökan sker löpande, så vänta inte!
  • Utbildningens startfönster är i augusti och september
  • Utbildningens längd är beroende på din individuella inlärningsförmåga. En genomsnittlig utbildningslängd är runt 72 veckor.
  • Utbildningen är CSN-berättigad för att säkra din inkomst under utbildningens gång.
  • För att kunna söka till denna möjlighet behöver du ha godkänt betyg i svenska/svenska som andraspråk motsvarande årskurs 9 /grundläggande vuxenutbildning.

 

Vem söker vi?

Du kanske redan har ett jobb, men du vill byta yrke. Eller så är du mellan jobb och söker ett yrke som både är spännande och långsiktigt hållbart för dig på arbetsmarknaden.  
Att påbörja en utbildning kan kännas som ett stort steg. Genom oss blir tröskeln betydligt mindre då vi under utbildningens gång finns som en stöttande part. Det är en utbildning med ett tydligt och säkert mål i sikte och i detta upplägg kommer du att varva teori med praktik på Somas.

Vi kommer att rusta dig med en anpassad yrkesutbildning för att vara långsiktig på Somas framöver då en fast anställning ligger i potten hos dem. Somas har en stark kultur och värdegrund att få medarbetare att trivas, i jobbet och i det kollegiala. Vi söker därför dig som är;

  • Passionerad – att vara bäst är några få förunnat men att ha passionen för sitt jobb, för att lösa en uppgift för att vara en god kollega osv är en viktig pusselbit hos oss. Har vi passionen så kan vi gå hur långt som helst tillsammans.
  • Samarbetsorienterad – Ingen fråga är dum, ingen hjälp är för liten. Vi stöttar varandra och vi samarbetar, inte enbart i uttalade projekt utan till vardags och där det inte alltid syns.
  • En god kollega - När man kommer ny till Somas så berättar många att dom fått ett fantastiskt bemötande. Vi har introduktionsveckor för nya medarbetare och där får man grunderna men också direkt kontakt med många nya kollegor. En förutsättning tror vi för att både trivas och därmed lyckas.

 

Hur ansöker jag?

Din ansökan sker via denna annons. Om du blir utvald kommer vi att hjälpa dig med din ansökan till utbildningen i ett nästa skede.

 

Om Somas

Somas huvudkontor och verkstad finns i egna lokaler i Säffle. Det är ett familjeföretag med familjen Hägg som ägare. Huvudkontoret hittar du längs E45 c:a 60 km söder om Karlstad. Somas Instrument AB utvecklar, producerar och marknadsför regler- och avstängningsventiler tillverkade i rostfritt, syrafast stål till hela världen. Somas finns idag representerade inom de flesta branscher och har representanter över hela världen.

Långsiktighet är en av Somas nyckelfaktorer, och därför investerar vi målmedvetet i våra medarbetares framtid. Vi strävar efter att skapa en arbetsmiljö där varje individ har möjlighet att inte bara växa i sin yrkesroll, utan också utvecklas och ta nästa steg inom företaget. Vi tror också starkt på att trygghet och trivsel är grunden för framgång, vilket är varför vi fokuserar på att erbjuda en säker och inspirerande arbetsplats.

 

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.

 

Kontakt

Har du frågor gällande ansökan, utbildning eller antagning kan du kontakta Lotta Ryman via mail lotta.ryman@onepartnergroup.se eller på telefon 073-394 79 12.

Har du frågor gällande anställning kan du kontakta Rickard Fornes via mail rickard.fornes@onepartnergroup.se eller på telefon 070 - 109 18 11

Varmt välkommen med din ansökan!

AB Somas, Ventiler logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 september 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.