Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Vi söker montörer!

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går.
Helt naturligt, tycker vi.


Tjänstebeskrivning
Vi på NearYou söker just nu dig som vill arbeta som montör inom tillverkningsindustrin för uppdrag hos våra kunder i Kalmarsundsregionen.

Som montör har du en viktig roll hos våra kunder. Dina arbetsuppgifter är varierande och innefattar bland annat montering, isolering, ritningsläsning, plock och pack.

Våra kunder arbetar såväl dagtid som skift. Start för tjänsterna är omgående eller enligt överenskommelse.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är intresserad av att lära dig nytt, har viljan att utvecklas och vill jobba inom industrin.
Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och har kanske tidigare arbetat inom branschen.

Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Har du erfarenhet av truckkörning med motvikt samt truckkort med behörighet A+B är detta mycket meriterande.

Du som söker har fyllt 18 år och innehar B-körkort.

Låter det intressant?

Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Anna Svensson
på 072-580 04 99.

Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se senast 11 augusti. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!


Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda.

Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren