Hoppa till innehåll
Vattenfall logotyp

Beredare till Vattenfall i Jönköping!

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du ett starkt tekniskt intresse, drivs av en kommunikativ och koordinerande roll, redo att ta nästa steg i karriären? I rollen som beredare ges du möjligheten att vara med och bidra till framtidens elnät. Du arbetar för det mesta administrativt, men kommer även ha mycket kontakt med både interna och externa parter. Låter det som något för dig?
Ansök redan idag - vi arbetar med löpande urval.

Information om tjänsten

Som beredare arbetar du nära projektledare, underhållsledare och andra beredare med administrativa uppgifter. Du kommer även dagligen föra dialog med markägare och kommuner, där rollen ger dig mixen av att både arbeta framför datorn samt vara ute på fältet! Tjänsten passar dig som drivs av att skapa relationer med dina samarbetspartners, då du dagligen för kontakt med dessa!

Teamen i Jönköping och Skövde tillhör samma region och samarbetar tätt med varandra i olika projekt tillsammans med 11 st tekniker. I det dagliga kommer du ha ett utbyte med dina kollegor inom regionen, där samarbete är nyckeln för lyckade resultat. För den här tjänsten kan du därför utgå från antingen Jönköping eller Skövde, projekten sträcker sig över båda regionerna och är således varierande!

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Vattenfall. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Vattenfalls önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
  • Arbeta med dokumenthantering och tillståndshantering
  • Ta fram materiallistor och konstruktioner samt avtal och kalkyler
  • Ta kontakt med allt ifrån markägare till myndigheter
Rollen är perfekt för dig som är orädd vad gäller att anta nya arbetsuppgifter, där du får möjligheten att utvecklas inom de områden som intresserar och motiverar dig!

Vi söker dig som:
  • Har ett starkt intresse för teknik, redo att utvecklas inom elkraft
  • Har god datorvana (Office-paketet) samt administrativ förmåga då du kommer arbeta i olika data- och ärendehanteringssystem
  • Goda kunskaper i svenska språket
Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom elkraft, men det är inget krav för tjänsten. I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Här får du en möjlighet att utvecklas inom rollen som beredare. Som person är du ordningsam, ansvarstagande och en do-er, det vill säga att du tar tag i saker på en gång!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade.

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid

STAD: Jönköping eller Skövde

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#beredare #vattenfall #teknik #kommunikation #koordinering #elkraft #administration #office #kalkyl #dokumenthantering
Vattenfall logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!