Hoppa till innehåll
Elgiganten Logistik logotyp

Fler underhållstekniker till Elgiganten Logistik

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du teknikern som genom erfarenhet ser lösningar i stället för problem? Är du den som vill arbeta med andra mycket tekniskt intresserade för att lära dig nya sätt att lösa avancerade utmaningar på? Har du en teknisk bakgrund och utbildning? Då vill vi mycket gärna lära känna dig mer!

En arbetsdag:
Som tekniker hos oss får du en bred och viktig roll med många olika arbetsmoment inom vår verksamhet. Du kommer ha en roll i vårt arbete där förebyggande underhåll, förbättringar och felsökningar kommer att vara en del i det dagliga arbetet. Det blir därför en tjänst med stor variation där förmågan att kunna hantera olika typer av projekt och arbetsuppgifter är av yttersta vikt..

Hos oss är ingen dag den andra lik men för att du ska få en inblick i hur en vanlig dag kan se ut:
* Genomföra förebyggande och avhjälpande underhåll på automationsutrustningen
* Utföra förbättringsarbete, reparationer och modifieringar
* Sammanställa haverirapporter och skiftloggar som kan påverka resultat, utrustning och underhåll
* Vara behjälplig i samband med installationsarbeten, anläggningsunderhåll och besparingsåtgärder
* Hålla kontakt med produktion och interna kunder för att säkerställa att rätt prioriteringar görs
* Hålla dig uppdaterad och följa direktiv avseende hälsa, miljö och säkerhet
* Vara behjälplig avseende allmänna göromål på avdelningen

Vem trivs hos oss?
Du har ett stort tekniskt intresse och teknisk yrkeserfarenhet sedan minst 4 år tillbaka. Vi ser att teknisk bakgrund inom tex el, mekanik eller pneumatik är viktigt och automation är meriterande. I grunden har du en teknisk gymnasieutbildning.
Har du kunskaper inom PLC, Bus-system eller erfarenhet av att arbeta med Lean så är det meriterande. Det kan vara så att du i grunden är utbildad bilmekaniker och vill meka med något annat än bilar under arbetstid.
Du bör uppskatta att ha olika projekt i gång samtidigt där din förmåga av att prioritera och lägga upp arbetet blir viktigt för att få verksamheten att flyta. Även om vissa jobb är återkommande så kommer det vara stor variation på arbetsuppgifterna vilket gör att du måste tycka om att arbeta med varierade arbetsuppgifter.
Du kommunicerar på svenska och engelska i tal och skrift.
Arbetstiden är två - skift alt nattskift och vid något tillfälle kan Jour förekomma vilket innebär en inställelse inom 1 h. Körkort B är ett krav.
Vi kommer lägga stort fokus på dina personliga egenskaper när vi rekryterar till denna tjänst. Att vilja lära sig något nytt och att hela tiden bidra med en positiv inställning och engagemang ser vi som viktiga personliga egenskaper. Eftersom du kommer jobba med projekt och produkter där andra medarbetare har fått problem kommer det krävas att du har en god samarbetsförmåga och bra servicekänsla.

Elgiganten Logistik - Vi dominerar i nuet och skapar framtidens logistik!
Vårt hjärta slår för logistik! Som en del av Elkjøp-koncernen förser vi samtliga kunder, Elgiganten-butiker och hubbar i Norden med hemelektronik, kök och andra typer av produkter.
Logistik är något levande, ett komplext omlopp av varor som ska ut till rätt kund i rätt tid. Truckar, transportband, lastbilar, automationslösningar, IT-system, lyftanordningar och alla andra hjälpmedel i vår vardag utgör kroppspulsådern, men allting stannar utan hjärtat, människorna. En livsviktig pumpande kraft och själen i Elgiganten Logistik. Det är människor som får allt att flyta på i Nordens största logistikenhet.
Tillsammans utgör vi hjärtat i Elgigantens logistikmaskineri och du hittar oss på Torsvik, cirka 1 mil söder om Jönköping.

Vill du vara en del av något större?
Idag har vi en yta på 107 000 kvm. Vi växer och år 2024 har vi utökat med en ny anläggning på 86 600 kvm. Därför behöver vi dig!
Vill du veta mer om oss? Klicka gärna vidare nedan.

https://elgigantenlogistik.se/om-oss/

https://www.youtube.com/watch?v=bFpsSnfxJ8Q


Intresserad av tjänsten?
Låter detta som en spännande utmaning skall du ansöka så snart som möjligt genom att klicka på
länken längst ner.
I den här rekryteringen samarbetar Elgiganten Logistik med Adecco och frågor besvaras av rekryteringskonsult Linda Josefsson, linda.josefsson@adecco.se eller 0736-847707.

Om rekryteringsprocessen:
Adecco använder sig av personlighetstester, videointervjuer och ev, som sista del, ett arbetsprov, som en del av urvalsarbetet. Dessa skickas till dig via mail.
Det är viktigt att genomföra dessa så snart som möjligt för att komma vidare i processen.
I samband med din ansökan görs en bakgrundskontroll.Varmt Välkommen med din ansökan!


Sökord
Teknik, Underhållstekniker, Elgiganten Logistik, Adecco, Jönköping, Mekanik, PLC, El, Underhåll, Bilmekaniker.

Elgiganten Logistik logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!