Hoppa till innehåll
Meritmind AB logotyp

Ekonomikonsult, Gnosjöregionen

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en riktigt vass ekonom med eget bolag och tillgänglig för nytt uppdrag?

Meritmind ser en fortsatt stark efterfrågan på kvalificerade ekonomer till vår konsultverksamhet. För att möta våra kunders behov inom GGVV-området /Gnosjöregionen söker vi nu dig som vill arbeta som ekonomikonsult.


Meritmind?
Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk inom ekonomi. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Just nu är det många kunder inom GGVV-området som är i behov av ekonomikonsulter och därför söker vi nu nya konsultkollegor.

Vi värderar långsiktiga relationer. Ju mer vi lär känna varandra, desto lättare fungerar vårt samarbete och vi kommer aktivt tänka på dig för vårt nästa spännande uppdrag. Därför önskar vi på Meritmind i Jönköping komma i kontakt med dig som vill jobba som associerad konsult. Ladda upp ditt CV och ansökan via länken nedan så finns du med i vårt nätverk.

Vem söker vi?
Vi söker dig som idag jobbar som redovisningsekonom/redovisningsansvarig/ekonomichef/controller eller motsvarande. Du har en högskoleexamen eller YH-examen inom ekonomi och några års erfarenhet inom ekonomi.

Nedan är ett axplock av vad du som konsult kan arbeta med ute hos kund

* Självständigt ansvara för bokslut, skatter och deklarationer
* Löpande redovisning
* Arbeta med och ansvara för årsbokslut, årsredovisningar och bolagsdeklarationer
* Säkerställa kvaliteten, utveckla och förbättra ekonomiprocesser
* Koncernredovisning
* Analys och rapportering
* Budget- och prognosarbete
* Delaktig i förändringsarbete

Kvalifikationer och erfarenhet
Som konsult behöver du vara prestigelös, framåt och gilla omväxling. Du behöver vara strukturerad och van att jobba mot deadlines. Att skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt är av stor vikt i rollen som konsult.

Vi söker just nu dig som är intresserad av att ta dig an ett uppdrag via Meritmind som associerad konsult.

Placeringsort: GGVV-området (Gislaved, Gnosjö, Vaggeryd och Värnamo)

Ansökan
Välkommen med din ansökan och/eller uppdaterat CV via länk. Önskar du mer information är du välkommen att kontakta Josefine Westman på josefine.westman@meritmind.se , Linda Rybring på Linda.rybring@meritmind.se eller Catharina Bülow på catharina.bulow@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV och det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen):
– Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Meritmind AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juli 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren