Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Redovisningsekonom till företag i Habo

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
I denna tjänst kommer du att ingå i ett väl sammansvetsat team där det finns en stor öppenhet och en professionell arbetsmiljö. I din roll som redovisningsekonom kommer du att ha ett brett arbetsområde med varierande arbetsuppgifter inom ekonomi, administration och uppföljning.

Du kommer dagligen att arbeta med och ansvara för löpande redovisning, fakturering, hantering av kund-/levreskontra, deklarationer till Skatteverket samt månads- och årsbokslutsavstämningar. Att arbeta med övriga uppgifter som är vanligt förekommande på en ekonomiavdelning ser du som en självklarhet. I din roll så kommer du att ha ett mycket nära samarbete med fyra kollegor där möjligheten till flexibel arbetstid finns och mycket frihet under ansvar. Arbetstiderna är kl 08:00-17:00 och bör med fördel ske på kontoret i Habo strax utanför Jönköping. Du kommer bli erbjuden sex månaders provanställning och denna tjänst ska tillsättas omgående.

I din roll som Redovisningsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innefatta:
- Löpande redovisning, fakturering, momsrapportering, ansvar för kund-/leverantörsreskontra
- Månads- och årsbokslutsgranskningar (balansavstämningar)
- Avstämningar, periodiseringar, rapportering
- Diverse administration
- Övriga arbetsuppgifter som är vanligt förekommande på en ekonomiavdelning

Om dig
För att klara av uppdraget har du gärna en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning och minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att lyckas och trivas i tjänsten krävs struktur, prestigelöshet och en förmåga att leda sig själv och arbeta självständigt. Tjänsten har en stor bredd i arbetsuppgifter, vilket kräver att du är flexibel, har lätt att se samband och har en helhetsförståelse, besitter god samarbetsförmåga och hjälper till där det behövs. Du har ett noggrant förhållningssätt och lämnar ingenting till slumpen.

Viktigt för tjänsten är:
- Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller redovisning
- Minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har koll på olika momstyper
- God kunskap i Officepaketet och allmänt god datorvana
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Körkort och tillgång till egen bil

Meriterande men inte ett krav för tjänsten:
- Erfarenhet av att arbeta med Fortnox


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än annonseringstid. Som en del av rekryteringsprocessen arbetar vi med ett logik- och en personlighetstest. Detta skickas automatiskt ut till dig i inledande del av rekryteringsprocessen.

Om Adecco
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar.

På Adecco försöker vi hitta rätt person, med rätt kompetens på rätt plats. Därav ser vi dig som en av våra grundpelare varpå vi erbjuder följande förmåner inom bolaget: kollektivavtal, friskvårdsbidrag, tjänstepension, försäkringar, terminalglasögon, kompetensutveckling och en marknadsmässig lön.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, William Maklin: william.maklin@adecco.se eller 073-684 73 10

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonomi, Redovisning, Redovisningsekonom, Ekonomiassistent, Habo, Adecco

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.