Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Controller till Jordbruksverket

Ansök nu

Är du controller med minst tre års erfarenhet? Drivs du av att arbeta mot uppsatta mål? Då har vi en möjlighet till dig! Just nu söker vi på Adecco efter en controller till Jordbruksverket!

Om tjänsten
Som controller kommer du att tillhöra näringsutvecklingsenheten på myndigheten. Enheten arbetar bland annat med att främja småskaliga livsmedelsföretag. Du kommer främst att arbeta med ekonomisk lägesrapportering av myndighetens egna projekt, ansökan om utbetalning av EU-stöd samt tillhörande stödjande arbetsuppgifter. Det omfattar uppgifter som budgetuppföljning- och sammanställning samt att vara behjälplig vid frågor om fakturor och andra budgetfrågor.

Uppdraget är på heltid med planerad start den 10 juni 2024 tom 28 februari 2025, med möjlighet till förlängning. Möjlighet till semester finns och placeringsorten är i Jönköping.

Exempel på arbetsuppgifter
* genomföra ekonomiska utredningar, uppföljningar och analyser
* analys av verksamhetsinformation och ekonomiska resultat
* sammanställande av rapporter
* ta fram prognoser kopplade till verksamheten
* ta fram riktlinjer för budgetarbete
* genomföra budgetarbete och budgetuppföljning
* servicefunktion med en till ledningen stödjande och rådgivande funktion
* arbete i förekommande ekonomisystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance, Visma m.fl.)

Krav för tjänsten
* gymnasium eller likvärdig utbildning
* genomgått utbildning inom aktuellt område
* minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som controller
* goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
* kunskaper i ekonomisystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance, Visma m.fl.)
* kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift

Meriterande krav för tjänsten
* 3 årig relevant högskoleutbildning inom ekonomi
* minst 6 månaders erfarenhet av Agresso
* erfarenhet av utbetalning från EU-fonder

Om dig
Till denna roll söker vi dig som har en god analytisk förmåga och minst tre års erfarenhet. Du arbetar självgående och värdesätter resultat i samråd med resterande team. Du är noggrann, strukturerad och strävar ständigt efter förbättring.

Om Adecco
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar.

På Adecco försöker vi hitta rätt person, med rätt kompetens på rätt plats. Därav ser vi dig som en av våra grundpelare varpå vi erbjuder följande förmåner inom bolaget: kollektivavtal, friskvårdsbidrag, tjänstepension, försäkringar, terminalglasögon, kompetensutveckling och en marknadsmässig lön.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, William Maklin: william.maklin@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Sista ansökningsdatum är 26 maj - välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.