Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Lagermedarbetare sökes för extrajobb på Schenker Logistics i Torsvik!

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du intresserad av lager och logistik? Är du resultatfokuserad, driven och redo för ett extrajobb? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund älskar logistik och täcker idag hela världen med transport via flyg, båt, lastbil och tåg. De erbjuder sina kunder en fullständig logistikösning med lagerhållning och informationstjänster. Idag har Schenker 3500 medarbetare fördelade i hela landet. Nu söker de nya medarbetare till deras lager i Torsvik. Har du det som krävs för att bli en del av deras team? Läs då vidare för att få mer information om tjänsten!

Som lagermedarbetare på Schenker arbetar du resultatinriktat med fokus på måltal. Arbetsuppgifterna består främst av plock och pack och hantering av gods. Vidare kan det även bli aktuellt med truckkörning, varpå vi söker dig med truckkort A+B.

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag, mellan 08:15-17:00, 11:00-17:00 eller 13:00-17:00. Vi söker dig som är flexibel och vi ser gärna att du är tillgänglig minst två dagar i veckan samt att du är tillgänglig för arbete i sommar.

Tjänsten förväntas starta i maj och inleds med en 3 dagars introduktion hos kund. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men jobbar ute hos vår kund. Vi ser långsiktigt på uppdraget söker därför dig som har minst ett år kvar av studier. Vidare finns det goda utvecklingsmöjligheter inom Schenker.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vår kund är kvalitetsmedvetna och strävar efter bästa kundnöjdhet och därför söker vi dig som har ett kvalitetstänk och är noggrann i ditt arbete. Som person är du engagerad, driven och effektiv. Du gillar att arbeta i team och har enkelt för att samarbeta med andra. Då truckkörning kan förekomma, söker vi dig som har truckkort A+B. Vidare krav för tjänsten är svenska i tal och skrift.

Låter detta som något för dig? Sök då tjänsten redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sökord: lagermedarbetare, lager, extrajobb, Jönköping, student

Sökord: lagermedarbetare, lager, extrajobb, Jönköping, student
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 maj 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com