Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Lagermedarbetare sökes för sommarvikariat i Skillingaryd

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en person som trivs att jobba i en fartfylld & målstyrd organisation? Söker du ett sommarvikariat inom lager och logistik? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är en av Nordens nya elektronikjätte med nästan 200 butiker över mer än 4400 anställda fördelat på fyra länder. Till kunds räkning söker vi nu drivna lagermedarbetare som vill arbeta på deras lager i Skillingaryd.

I din roll som lagermedarbetare kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av att sortera och placera gods till rätt del av lagret och flytta och lagra varor med hjälp av olika truckar. Truckkort och tidigare erfarenhet inom lager och logistik är därför meriterande. Vi söker dig som är flexibel och öppen för att testa på flera olika spännande arbetsuppgifter i ett högt tempo.

Uppdraget är ett sommarvikariat och är tilltänkt att starta i juni med introduktion hos kund. För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du som söker är tillgänglig för arbete v25-33. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag och du arbetar 2-skift.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men utför arbetet hos vår kund i Skillingaryd.

Detta söker vi:

Din profil:

- Gymnasiekompetens
- God fysik
- Förmåga att snabbt se logiska samband och ha ett gott siffersinne
- Är organiserad, strukturerad och noggrann

Ytterligare krav för tjänsten är att du behärskar svenska flytande i tal och skrift. För att ta sig till arbetsplatsen är det krav på B-körkort och tillgång till bil.

Som person är du arbetsvillig och tvekar inte att hugga i om det behövs. Du är flexibel, stresstålig och har en positiv inställning. För att passa för denna tjänst inom lager ska du trivas med att arbeta i ett högt tempo.

För att underlätta processen ser vi gärna att du har ett tydligt och informativt CV uppladdat, att du har två referenser att ange samt laddar upp ID-kort och eventuellt truckkort på din profil.

Sökord: lagermedarbetare, lager, sommarjobb, Skillingaryd, truckförare

Sökord: lagermedarbetare, lager, sommarjobb, Skillingaryd, truckförare
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 maj 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com