Hoppa till innehåll
Bilia logotyp

Lagerarbetare

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du jobba tillsammans med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker som lagerarbetare till Jönköpings Bildemontering.

Varför välja Bilia

Bilia är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjligheter. Här blir du en nyckelspelare i att skapa hållbara och innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I din roll som lagerarbetare kommer du plocka och förpacka bildelar från lagret samt vara delaktig i in- och utleverans av försändelser. Vidare är du delaktig i inventering och kvalitetskontroller. Du kommer även vara behjälplig inom andra områden.

Vad vi önskar av dig

Du bör ha grundläggande kunskaper och erfarenhet inom lager / logistik. Vi ser att du har ett utpräglat ordningssinne och kvalitetskänsla samt viss kunskap om bilar och bildelar. Vidare behärskar du svenska flytande i tal och skrift. Har du truckkort är det meriterande.

Övrigt

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Jönköpings Bildemontering i Jönköping. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Bilia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren