Hoppa till innehåll
Meritmind AB logotyp

Säljande konsultchef till Meritmind i Jönköping!

Publiceringsdatum
11 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Meritmind förstärker teamet – Bli vår nästa konsultchef i Jönköping!

Är du redo att vara med och skapa framtidens affärslösningar för våra kunder och kandidater inom konsult- och rekryteringsbranschen? Då är det här din chans att bli en del av det växande teamet hos Meritmind i Jönköping! Vi stärker nu vårt team och letar efter en säljande konsultchef som vill vara med på vår spännande tillväxtresa.

Här på Meritmind i Jönköping erbjuder vi inte bara en arbetsplats - vi erbjuder en möjlighet att vara med och göra verklig skillnad. Tillsammans formar vi framtiden för företag och talanger, och varje dag är en ny möjlighet att inspireras och utvecklas. Varmt välkommen med din ansökan!

Din roll

Som Konsultchef hos oss spelar du en nyckelroll i att forma och stärka vår närvaro på den lokala marknaden. Din huvudsakliga uppgift är att bygga och vårda långsiktiga relationer med både våra kunder och våra kandidater. Du är själva ansiktet utåt för vårt företag och arbetar aktivt med att skapa starka band med beslutsfattare inom SME-segmentet.

Dessutom innebär rollen ett spännande ansvar för att leda och stötta våra fantastiska konsulter. Du är deras främsta stöd och guidar dem genom alla aspekter av personalansvaret, från kontraktshantering och lönesättning till genomförande av givande medarbetarsamtal.

Dina uppdrag kommer att inkludera:

 • Att bygga nätverk både med kunder och kandidater.
 • Att identifiera möjligheter och utmaningar på lokala marknaden för att säkerställa en perfekt matchning mellan våra kunders behov och våra kandidaters kompetenser.
 • Rekrytering av konsulter till ditt team.
 • Att vara en drivande kraft för tillväxt utveckling i vår region, där du aktivt bidrar till att öka vår närvaro och framgång.

Om dig

Vi letar efter dig, gärna med en högskoleutbildning inom ekonomi och några års erfarenhet inom liknande roller. Du känner dig hemma i en affärsorienterad miljö och lockas av en roll som inkluderar strategisk rådgivning, proaktiv försäljning, relationsbyggande och personalansvar.

Utöver dina erfarenheter är dina personliga egenskaper avgörande för att du ska lyckas i rollen. Din goda energi och ditt engagemang i dina interaktioner bidrar till att du skapar långvariga relationer. Du vet värdet av att vara både pedagogisk och rådgivande och du har en naturlig förmåga att coacha och guida människor. Svenska och engelska behärskar du flytande i tal och skrift och du har en skicklighet i att navigera genom digitala verktyg och system.

Du trivs i ett högt tempo med dagliga kund- och kandidatkontakter och gillar att arbeta utifrån uppsatta mål. Du är den som tar initiativ, är organiserad och älskar att ha många bollar i luften samtidigt.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt härliga team där varje dag är en möjlighet att växa och blomstra.

Förutom ett intressant arbete erbjuder Meritmind:
 • Kompetensutveckling, bland annat via vår utbildningsportal och interna/externa utbildningar.
 • Ett värderingsstyrt bolag där innovation och entreprenörskap alltid uppmuntras.
 • Möjlighet att vara med i utvecklingsprojekt inom och utanför ditt arbetsområde.
 • Roliga hälsofrämjande aktiviteter.
 • Konferenser och kickoffer.
 • Flexibla arbetstider med möjlighet att arbeta hemifrån.
 • Förmåner genom Benify som är vår förmånsportal.
Om Meritmind

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi har ett starkt varumärke, är marknadsledande inom vår nisch och erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda, omsätter ca en halv miljard och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping, Jönköping och Uppsala.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Lajla Dzebic på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Meritmind.

Sista ansökningsdag är 28 april 2024. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

ANSÖK TILL DENNA TJÄNST

Meritmind AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 juni 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren