Hoppa till innehåll
Ahlstrom Sweden AB logotyp

Underhållsplanerare till Jönköping

Publiceringsdatum
25 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Peter Dahlbom
Telefon
Ansök nu
Vi bjuder in dig på vår resa för att rena och skydda, med varje fiber, för en hållbar värld. Vi strävar efter att attrahera, behålla och ge energi till passionerade människor, som du, genom att investera i din professionella utveckling och ge möjligheter till personlig tillväxt. Stämmer dina värderingar överens med våra? Ansvarstagande, Ständigt Utvecklande, Ett lag, Omtanke och en rättvis och inkluderande arbetsmiljö för alla.

Vi strävar efter att uppfylla de högsta standarderna för att skydda vår personal genom säkerhet och hälsoinriktat arbetssätt. Vi skyddar miljön och skapar en långvarig, positiv inverkan på de samhällen där vi verkar.

För att leva upp till vårt ambitiösa kundlöfte söker vi nu en engagerad och driven underhållsplanerare. Långsiktigt och hållbart underhåll är nödvändigt för vår fortsatta utveckling. Detta är en ny tjänst och låter det lockande att vara med och bygga upp denna tjänst, kanske du är den vi söker.

Om tjänsten
Jobbet som underhållsplanerare innebär att förbereda detaljerade arbetsplaner. Det gör du så att vi på ett säkert och effektivt sätt kan planera underhållsjobb, hantera arbetsorder och kontinuerligt uppdatera arbetsplaner för att förbättra effektiviteten.

Vet du med dig att du är bra på att vara noggrann, har en organisatorisk förmåga samt ett intresse för att säkerställa smidiga underhållsprocesser. Då vill vi få kontakt med dig!

I din framtida roll som underhållsplanerare kommer du att:
 • Utveckla och kommunicera tidsplaner för att optimera användningen av tillgängliga resurser.
 • Hantera kontakt och uppföljning av entreprenörer.
 • I samråd med produktionsavdelningen, se till att tidplanen överensstämmer med produktionsplanen.
 • Övervaka och följa upp att tidsplanen följs och ge feedback för ständiga förbättringar.
 • Utarbeta detaljerade arbetsplaner för att säkerställa ett säkert och effektivt utförande av underhållsjobb.
 • Kontinuerligt uppdatera och förbättra arbetsplaner för att fånga upp nödvändiga förändringar.
Vi tror att du bidrar med:
 • Erfarenhet av administrativa och planerande uppgifter i tillverkningsprocesser.
 • Utbildning inom teknik, produktion eller underhåll.
 • Förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt, även när det är mycket att göra.
 • Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.
Bra om du har:
 • Erfarenhet av affärs- eller underhållssystem.
 • Grundläggande kunskaper i engelska i tal och skrift.
 • Goda datorvanor.
Vi letar efter dig som:
 • Trivs med att kommunicera.
 • Är bra på att analysera.
 • Drivs av att optimera processer.
Du lämnar inget åt slumpen och vill vara en del av en dynamisk arbetsmiljö. Dina arbetskamrater finns närmast i underhållsteamet och du rapporterar till underhållschefen, som har en lång och gedigen bakgrund inom branschen.

På Ahlstrom erbjuder vi dig inte bara en spännande roll och fantastiska kollegor, utan även förmåner utöver din lön.

Skriv din ansökan på svenska eller engelska.

Kontakt:
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta underhållschef Peter Dahlbom, peter.dahlbom@ahlstrom.com, telefon 0702-72 44 89.
Ahlstrom Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ahlstrom i korthet
Ahlstrom är världsledande i att kombinera fiber till hållbara specialmaterial. Vårt mål är att rena och skydda, med varje fiber, för en hållbar värld. Vår vision är att vara företaget som väljs för sina hållbara specialmaterial av alla våra intressenter. Vi betjänar fem växande och distinkta slutmarknader, som utgör grunden för våra fem divisioner: Filtration (filtrering), Food & Consumer Packaging (mat och konsument-förpackningar), Healthcare (hälsovård), Building Materials (byggmaterial) and Technical Materials (tekniska material). Vår omsättning 2023 var EUR 3,0 miljarder och antalet medarbetare är cirka 7000. Läs mer på www.ahlstrom.com.

Jönköpingsanläggningen
I mer än 100 år har vi producerat isoleringspapper som används inom eldistribution till kunder över hela världen. Ren cellulosa har utmärkta isolerande egenskaper. Produkterna finns i krävande applikation som högspänningskablar, olika transformatorer och genomförare (bushings). Vi har 135 anställda.