Hoppa till innehåll
Cellwood Machinery logotyp

Konstruktörer

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Sören Holmlind
Telefon
Ansök nu
Om Rollen

Som en del av vårt tekniska team får du möjlighet att arbeta med en bredd av projekt, från nyutveckling till kundanpassningar och produktvård.
Vår utveckling drivs av kundnyttan där ditt arbeta skapar värde både för kund och Cellwood.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Förstudie
  • Kravspecifikation
  • Konceptkonstruktion
  • Beräkning och dimensionering
  • Ritningsframtagning
  • Provtagning och validering
  • Produktvård och kundanpassningar
Du kommer att ansvara för hela processen från idé till färdig produkt. Rollen innebära många kontaktytor både internt och externt. Du kommer ha nära samarbete med våra projektingenjörer och understödja dem i deras kundprojekt. Tjänsten innefattar ca 20 resdagar per år, både i Sverige och utomlands.

Vi har en högteknologisk pilotanläggning i Nässjö där vi erbjuder möjligheten till provkörning och demonstrationer för kunder från hela världen, vilket du kommer att vara delaktig i.

Din Profil

Vi söker dig som är utbildad högskole- eller civilingenjör inom maskin- eller mekanikkonstruktion. Du har ett brinnande intresse för konstruktion, utveckling och ständig förbättring. Då vi söker två konstruktörer är vi intresserade av både dig som är relativt nyutbildad och dig som har med dig en gedigen erfarenhet i bagaget. Gemensamt är dock att du har erfarenhet inom CAD - gärna Solid Works, behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift, har praktiskt handlag och en nyfikenhet på att utveckla och utvecklas.
Har du erfarenhet från processindustrin är det meriterande.

Vi Erbjuder

Vår strikta specialisering möjliggör en intensiv forskning och utveckling inom området. Vi arbetar med system och maskiner som är mycket varierande men alltid av hög kvalitet. Hos oss är beslutsvägarna korta, kollegorna trevliga och arbetet fantastiskt roligt och varierande. Tillsammans bidrar vi till en lönsam och hållbar verksamhet.
I den här rekryteringen samarbetare vi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor om uppdraget vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sören Holmlind 070 670 25 52 alternativ Mia Boozer på 0706 177 575.

Om Cellwood Machinery AB

Cellwood Machinery utvecklar, tillverkar och säljer maskiner för pappers- och massaindustrin samt bioenergimarknaden. Exportandelen är 90 procent, med hela världen som marknad. Vi är världens ledande tillverkare av dispergeringsanläggningar, vilket är ett av processtegen i papprets väg från avfall till ny produkt. Varje leverans är specifikt utformad med hänsyn till kundens process, och varje affärsrelation kännetecknas av ett nära samarbete om testning, installation, driftsättning och service i form av underhåll och reservdelar. Läs mer om Cellwood här.
Cellwood Machinery logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 maj 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.