Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Automationsingenjör till Trimble!

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Trimble söker en Automationsingenjör för att leda framtida processer. Som deltagare i deras Rotational Development Program kommer du att få en unik möjlighet att lära dig genom praktisk erfarenhet och genom att arbeta i olika team och funktioner. Programmet ger dig en omfattande förståelse för Trimbles verksamhet samtidigt som det utvecklar dina färdigheter och styrkor. Efter programmet kommer du att ha inte bara en tydlig riktning för din karriär, utan även en stark grund för att lyckas. Sök idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN:
I rollen som automationsingenjör kommer du inte bara att vara en nyckelperson i att optimera automatiseringssystem för Trimbles nya produktionsplattform, utan du kommer också att vara en del av Trimble's resa från dagens manuella produktionslinje till en automatiserad produktionslinje. Tillsammans med ditt team av 8 personer, bestående av både hårdvaru- och mjukvaruspecialister, kommer du att vara med och driva denna utveckling framåt.

Din huvudsakliga uppgift blir att fungera som gränssnitt mellan olika system och säkerställa deras effektiva kommunikation, vilket inkluderar utveckling av mjukvara, programmering och integration av system för att skapa en sömlös och effektiv produktionsmiljö.

Genom att arbeta tillsammans med ditt team kommer ni att driva utvecklingen av både gamla och nya produktionsplattformar mot ökad automatisering. Din förmåga att förstå interaktionen mellan olika system och att hitta tekniska lösningar för att förbättra produktivitet och effektivitet kommer att vara avgörande för framgången i denna resa. Dessutom kommer du att tillämpa Lean Production-metoder och arbeta med att förbättra dokumentation och arbetsprocesser för att ytterligare stödja denna övergång till en automatiserad produktionsmiljö.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Till sommaren tar examen från en civilingenjörsutbildning inom exempelvis elektroteknik, mekatronik, embedded eller liknande
  • Har grundläggande kunskaper inom C# eller liknande objektorienterade programmeringsspråk
  • Har en grundläggande förståelse för Lean Production-metoder
  • Talar och skriver engelska och svenska flytande
Som person tror vi att du är initiativtagande, framåt, har en stark problemlösningsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Du bör även ha ett intresse för att arbeta hands-on i produktionen och har erfarenhet av lean-produktion, processoptimering och projektledning från exempelvis din utbildning.

OM KUNDFÖRETAGET:
Trimble är ett industriellt teknologiföretag som förändrar sättet världen fungerar på genom att leverera lösningar som gör det möjligt för deras kunder att blomstra. De arbetar med kärnteknologier inom positionering, modellering, anslutning och dataanalys som kopplar samman den digitala och fysiska världen för att förbättra produktivitet, kvalitet, säkerhet, transparens och hållbarhet. Från ändamålsbyggda produkter till helhetslösningar för företagslivscykeln, omvandlar Trimble branscher som jordbruk, byggbranschen, geospatiala och transportsektorn.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är en rekrytering där du kommer bli anställd direkt hos Trimble. Friday ansvarar för rekryteringsprocessen och alla frågor hänvisas till Friday.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Efter sommaren
  • Placering: Stockholm, Danderyd
  • Rekryteringsansvarig: Elin Dahlqvist
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juni 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?