Hoppa till innehåll
Coop logotyp

Butikssäljare Chark & Delikatess till Stora Coop Hudiksvall

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker en butikssäljare med förmåga att sprida matglädje!

Vi söker dig som är framåt och positiv och som brinner för att ge våra kunder branschens bästa kundmöte. Tillsammans med dina medarbetare bidrar du med att butikens chark & delikatess är säljande, inspirerande och attraktiv för att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en butik som inspirerar kunden till matglädje. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv. Det är viktigt att du är duktig på att prioritera, ta initiativ och har en bra problemlösningsförmåga. Eftersom dina arbetsuppgifter främst kommer vara förlagda i kök & delikatess så är tidigare erfarenhet inom dessa områden meriterande.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

  • Försäljning, varuplock och exponering
  • Arbete i butikens kök med att producera smörgåstårtor, mackor, olika bufféer m.m.
  • Ge våra kunder branschens bästa kundmöte

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 tim/vecka. Tjänsten föregås av en provanställning. Tillträde omgående enligt överenskommelse. Arbetstiderna kommer variera och innebära dag, kväll och helgarbete. Du måste fyllt 18 år för att kvalificera för tjänsten.

Vill du veta mer angående tjänsten kontakta Butikschef Johannes Fridell, telefonnummer finns längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV, senast den 26 maj 2024. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdagen, så ansök redan idag.

Coop logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.