Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service. Vi förenklar vardagen för våra kunder!

Vi driver stolt branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat. 2020 blev vi det första företaget i Sverige att certifieras för vårt arbete mot FN:s globala hållbarhetsmål.

Vi har av Karriärföretagen blivit utsedda som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2023 och 2024!  

Säljare av arbetskläder
till Dalarna / Gästrikland

Vår kärnverksamhet bygger på att vi hyr ut våra olika produkter och textilier i en cirkulär affärsmodell, allt för ett mer hållbart samhälle. Vi säljer en service och tvättjänst till våra kunder där kunden alltid har hela och rena produkter. 

Vi söker nu en säljare som vill hjälpa oss att fortsätta växa. Vi är landets största leverantör av arbetskläder och skor till industri, tjänstesektor och handel. Vi brinner för att ge våra kunder professionell och personlig service och vi jobbar med flexibla servicelösningar för att skapa mervärde för våra kunder. Vill du också bli en del av vårt härliga säljteam så fortsätt läs!

Vad innebär rollen som säljare?
Vi söker dig som motiveras av att jobba mot nykundsbearbetning. Rollen präglas av ett högt tempo, självständigt arbete och en stor frihet i bearbetningen av din region. Du kommer att ha ett kontor som ligger i Hofors, så lämpliga bostadsorter är Hofors, Falun, Sandviken eller Gävle med omnejd.

Du bokar själv dina möten, skriver offerter, förhandlar och skriver avtal. Du har en egen budget och rapporterar direkt till försäljningschefen.

Vem är du?
För att lyckas i tjänsten så behövs ett personligt driv och att du som person har ett mindset där du älskar att tävla och vinna. För att du ska trivas i rollen måste du älska att sälja. Struktur och förmåga att planera dina dagar optimalt är en självklarhet. Du vet att du behöver ha en hög aktivitetsnivå och har den disciplinen. Du är snabbtänkt, bra på att hitta lösningar och trivs allra bäst ute hos kund. Att göra affärer är det bästa du vet!

Vad kan du?
Du har tidigare erfarenhet av nykundsbearbetning, gärna som fältsäljare. Du har lägst gymnasieutbildning samt körkort. Vi som jobbar här kännetecknas av servicekänsla, resultatfokus och en stark vilja att vinna. Det vill vi att du också ska känna!

Varför ska du välja Elis?
Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild - Integritet - Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val.

Förutom att få ingå i ett härligt glatt team så erbjuder vi löpande kompetensutveckling och konkurrenskraftig lön som du själv kan påverka genom ditt försäljningsresultat.

Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Paul Sällberg, försäljningschef på tfn 070-612 94 42.

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval - så skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan! 

Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1600 medarbetare och omsätter 2,5 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet. 

Elis Textil Service AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup