Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
28 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Säljare med ansvar för mellersta och norra Sverige

Är du en självgående och förtroendeingivande säljare som vill jobba med ett starkt varumärke som skapar mervärde för dina kunder? Då kan du vara vår nästa säljare! 

Vi erbjuder
Elfa ger dig ett omväxlande och stimulerande arbete tillsammans med kompetenta kollegor och ett starkt, välrenommerat varumärke. Som säljare blir du en nyckelperson för att utveckla affären och kundrelationerna i ditt distrikt på bästa sätt. För rätt person finns utvecklingsmöjligheter, och vi hoppas att du vill vara med på vår fortsatta resa.

Vad har Carl-Peter Uhnbom, Sales Manager, att säga om tjänsten och företaget?

"Elfa är ett spännande bolag, som trots sina 75 år på marknaden, ständigt strävar efter att driva och utveckla branschen. Att vi fortfarande har produktion & tillverkning i Sverige gör det ännu häftigare! Vår vision är att Elfa ska bli det självklara valet inom förvaring på den europeiska marknaden. Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar - som i kombination med ett starkt varumärke - gör att vi trots vår storlek kan agera snabbt!

Vi har en god kultur med högt till tak och frihet under ansvar. Detta i kombination med team-känsla och ”vinnaranda” gör Elfa till en modern arbetsplats."

Vad tycker Marie Åström, Financial Manager, om livet på Elfa?

"Fördelarna med Elfa är att vi är ett bolag med högt i tak, man säger vad man tycker och det finns möjlighet att påverka. Det är ditt driv som bestämmer vart du vill komma inom bolaget. Kollegorna är underbara på Elfa, vi har roligt och det är alltid nära till ett skratt."

Om rollen
Som säljare hos oss agerar du specialist/rådgivare till våra återförsäljare genom att identifiera kundernas behov och föreslå de bästa lösningarna baserat på vårt utbud av förstklassiga och flexibla lösningar av förvarningssystem. Du ingår i ett säljteam och rapporterar till försäljningschefen.

I tjänsten ingår resor inom distriktet som sträcker sig från Örebro och uppåt, vilket innebär en del övernattningar. Du utgår från ditt hemmakontor. Du bor lämpligt inom distriktet, troligtvis Gävle med omnejd, men det viktigaste att du är rätt person för rollen.

Om dig
Du är en förtroendeingivande person som har lätt för att skapa långsiktiga relationer med kunder och kollegor. Eftersom du driver dina affärer självständigt behöver du vara en strukturerad person med förmåga att planera din tid effektivt och utveckla ditt säljarbete både på kort och lång sikt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och affärsmannaskap. Vi ser att du har erfarenhet av uppsökande försäljning, gärna mot återförsäljare. 

  • Är en relationsbyggare med ett starkt driv att nå uppsatta mål
  • Är lösningsorienterad med intresse för kundens utmaningar
  • Har god förmåga att identifiera och utveckla affärsmöjligheter
  • Talar och skriver svenska och engelska flytande
  • Goda IT kunskaper, främst i Officepaketet
  • Har körkort, tjänstebil ingår

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Marie Gummerus, 08-51481642, och Victor Gustafsson, 036-3363462.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Elfa
Elfa erbjuder förvarningssystem som kan anpassas efter individuella behov. I produktsortimentet ingår såväl flexibla förvaringslösningar som måttanpassade skjutdörrar - allt i hållbar och funktionell design av högsta kvalitet.

Företaget grundades 1948 och ägs sedan 1999 av The Container Store - USA:s största detaljhandelskedja för förvaringsprodukter. The Container Store är noterade på New York-börsen.

Elfa har tre fabriker och sju säljbolag runt om i Europa. För räkenskapsåret 2022 rapporterade koncernen en omsättning på cirka 1 312 miljoner kronor och antalet anställda var 404. Huvudkontoret ligger i Malmö. 

Elfa Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juni 2024 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup