Hoppa till innehåll
Swedavia AB logotyp

Drifttekniker säsongsanställning på Stockholm Arlanda Airport

Publiceringsdatum
12 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du servicekänsla och är intresserad av fordon och maskiner?

Vi söker nu två drifttekniker för säsongsanställning som vill vara med i arbetet att säkerställa den servicegrad och atmosfärsnivå som krävs för att driva en flygplats i toppklass!

Du kommer att tillhöra avdelningen Landside Field Operations som utför de minutoperativa tjänsterna för att få verksamheten att fungera för Swedavias kunder. Detta innebär resenärer, personal och hyresgäster där resenären är vår primära kund.

Vad innebär rollen?

Landside Field Operations ansvarar för renhållning, snöröjning och park-/trädgårdsskötsel av flygplatsens ytor utanför behörighetsområde (landside). Enhetens arbete är en viktig del i hur flygplatsen uppfattas eftersom de yttre ytorna är det första som möter kunderna på flygplatsen.

Arbetet innebär att du håller rent och snyggt kring våra terminaler. Snöröjning och halkbekämpning när vädret så kräver, men även ta hand om skötsel, tillsyn och avhjälpande underhåll på vägar, gångbanor, trottoarer och parkeringsytor. I arbetet kan även skötsel inom park och trädgård ingå.

Då vi jobbar skift under dygnets alla timmar måste du kunna ta dig till flygplasten även när kollektivtrafik inte går. Startdatum för denna tjänst är 21 oktober.

Vem är du?

Vi söker dig som;
  • har kunskap eller tidigare yrkeserfarenhet av främst snöröjning men även anläggning, underhållsarbete, och/eller parkarbete.
  • har servicekänsla och ett välkomnande bemötande
  • tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp
  • har god planerings- och organisationsförmåga
  • drivs av att omsätta mål till verksamhet
  • är flexibel och snabbt kan byta mellan dina arbetsuppgifter då rollen är väldigt varierande
  • har körkortsbehörighet C med giltig YKB.
  • som har ett stort intresse av lastmaskiner och fordon och gärna för just snöröjning
  • goda kunskaper och svenska i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lastmaskinkörning och röj- och motorsågskörkort.

Vad erbjuder vi dig?

Arlanda är en dynamisk och inkluderande arbetsplats där vi arbetar med kontinuerliga förbättringar för att vara en del av framtidens fossilfria flygplatsdrift och bidra till Sveriges tillväxt.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete och möjligheter att växa samt utvecklas tillsammans med oss.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Lindén, sara.linden@swedavia.se.

Sista ansökningsdag är den 25 augusti och vi ser fram emot din ansökan!

Hur är det att arbeta på Swedavia?
Vårt fokus är att möjliggöra hållbart resande och uppmuntra nytänkande för att skapa en välkomnande, trygg och inkluderande arbetsgemenskap där du kan växa och göra verklig skillnad - läs mer här! Jobba hos oss Om Swedavia

Då flygplatser är en säkerhetsklassad verksamhet genomgår samtliga kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen en bakgrundskontroll. För vissa tjänster även en säkerhetsprövning.
Swedavia AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.