Hoppa till innehåll
Bilia logotyp

Säljare / Produktspecialist Bilia Xpeng

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du arbeta med ett nytt spännande elbilsmärke? Brinner du dessutom för hög service och kundnöjdhet? Då kan du vara den vi söker som säljande produktspecialist till vår anläggning på Bilia XPENG i Stockholm, Smista! Ta chansen och ansök idag och var med nu när Bilia XPENG fortsätter sin tillväxtresa!

Varför välja Bilia

Bilia är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjligheter. Här blir du en nyckelspelare i att skapa hållbara och innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som produktsspecialist kommer du ansvara för att vägleda och hjälpa kunder i vårt showroom men även digitalt. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från behovsanalys till leverans och uppföljning. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning, bygga långsiktiga kundrelationer med förstklassig service. Tjänsten innebär en hög grad av proaktivt arbete där vi strävar att ligga steget före i kontakten med våra kunder, allt för att leverera en kundupplevelse i Världsklass.

Vad vi önskar av dig

Du har förmågan att se lösningar på ett problem och vilja att utvecklas tillsammans med företaget. Det är en självklarhet för dig att arbeta proaktivt och skapa nya affärsmöjligheter självständigt och underhålla relationen till våra kunder. Vi tror att du har flera års erfarenhet utav försäljning, meriterande med erfarenhet utav B2B. Erfarenhet av bilförsäljning är meriterande. B-körkort är ett krav samt goda datorkunskaper. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning. Placering är på Bilia XPENG i Smista.

Vid frågor vänligen kontakta rekryterande chef. Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Bilia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 maj 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren