Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Juristassistent och nyfiken på en ny möjlighet - se hit!

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Merima Kastrat
Telefon
Ansök nu
Arbetsbeskrivning
I rollen som juristassistent kommer du att stötta en grupp jurister med varierande, administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i flertal processer samtidigt vilket ställer höga krav på flexibilitet samt förmågan att prioritera. Detta är en bred roll där du får vara delaktig i många steg i spännande projekt och ge avlastande service till juristerna. Rollen innebär även en del kontaktytor internt såväl som externt. Du kommer att vara en del av ett stort assistentteam som hjälper och stöttar varandra.
Följande uppgifter är vanligt förekommande:
  • Affärsjuridisk administrativ support till juristverksamheten
  • Dokumenthantering
  • Korrespondens
  • Översättningar
  • Korrekturläsning
  • Klient- och ärenderegistrering
  • Sanktions- och penningtvättskontroller
  • Kontakt med myndigheter och klienter
  • Arrangera middagar, konferenser och event
  • Resebokningar
Vem är du?
Vi ser att du har några års arbetslivserfarenhet av assistentyrket eller likvärdigt och har mycket goda kunskaper i Office-paketet, främst Word och Excel. Du har också mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Du är trygg och strukturerad i din yrkesroll, van att arbeta i högt tempo med eget driv för att leverera bästa tänkbara resultat. Du trivs med att arbeta affärsorienterat, och tillsammans med dina kollegor i teamet utveckla nya förbättrade rutiner och processer. Vi ser det som meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet ifrån det juridiska området, i form av advokatbyrå eller domstolsväsende.

Ansökan
Start: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.
Omfattning: Konsultuppdrag på heltid, med god möjlighet till förlängning och tillsvidareanställning.
Placering: Malmö
Hantering av ansökningar och intervjuer kommer att ske löpande och vi ser fram emot att få dina handlingar så snart som möjligt. För ytterligare information är du välkommen att kontakta konsultchef Merima Kastrat på mejl: merima.kastrat@jurek.se.

Om Jurek
Jurek Recruitment and Consulting är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 augusti 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.