Hoppa till innehåll
Klaravik AB logotyp

Office & Community Coordinator

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vad vårt jobb är

Klaravik är ett ledande auktionsvarumärke känt för sin onlineplattform. Här säljs ett stort utbud av föremål så som maskiner, fordon, utrustning och olika industriverktyg. Företaget grundades i Sverige och har skapat sig ett rykte om att vara en pålitlig och effektiv marknadsplats för både köpare och säljare.

Klaravik är sedan en tid tillbaka en del av TBAuctions, en koncern som omfattar flera auktionsvarumärken under sitt paraply. Klaravik, tillsammans med de andra varumärkena drar nytta av ett snabbväxande nätverk av säljare samt en bred kundbas. TBAuctions hanterar 2,9 miljoner objekt per år, har 30 miljoner besök på webbplatsen per månad, kan nå 10 bud per sekund och sysselsätter över 1 000 personer.

I Lund finns ett av TBAs techkontor där ca 35 anställda arbetar på 548 fina kvadratmeter. Det är en mix av bland annat utvecklare, designers och projektledare som dagligen jobbar för att förbättra användarupplevelsen för alla brands i koncernen. Du kommer att vara anställd i Klaravik, men jobba i TBA Tech.

Vad ditt jobb blir

Som Office & Community coordinator kommer ditt huvudfokus vara att se till att vår fina lokal håller högsta möjliga trivsel och är representativ för kollegor och besök. Du ansvar för att allt från inköp/beställning av frukt och lunch blir gjort i tid, att vi har kanelbullar till eftermiddagsfika på kanelbullensdag, vår månatliga gemensamma frukost, till att se till att möblering och inredning skapar en inspirerande kontorsmiljö för våra anställda. I rollen ingår även att du även arbetar proaktivt och tänker utanför boxen, kanske planera en spel- eller filmkväll för de anställda, smoothie-tisdag eller musikquiz? Helt enkelt, det där lilla extra - i alla lägen!

Du ansvarar för kontakten med externa aktörer såsom lokalvård, fastighetsägare, bageriet, livsmedelsbutiken och möbelleverantörer. Du kommer också ha ansvaret för diverse olika bokningar av resor och hotell för de anställda samt besökare från resten av TBA Tech. Du kommer även tillsammans med Klaraviks HR ansvara för genomförandet av events och konferenser för vår Tech-avdelning.

Du kommer i rollen att samarbeta nära med Klaraviks HR representant i Lund samt naturligtvis med TBA Lunds ledningsgrupp. Du rapporterar direkt till CTO men förväntas vara autonom och samarbeta med alla chefer och medarbetare.

Tjänsten är på 50% och tiderna kan variera vecka från vecka. Detta är en utmärkt möjlighet för en student som är i slutskedet av sina studier att få värdefull erfarenhet och bygga upp sitt professionella nätverk.

Denna tjänst är placerad i Lund och du kommer att bli en viktig pusselbit för hela vår Tech avdelning. Resor i tjänsten kan förekomma.

Vem du är

Vi letar efter en ansvarstagande person som gör det där lilla extra i alla lägen och är beredd att skapa en engagerande och inspirerande arbetsmiljö. Du är en social och utåtriktad person som har ett öga för detaljer. Du finner dig i olika situationer och är genuint intresserad av service och håller en god kommunikation både på svenska och engelska. För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som den sociala och kommunikativa personen du är, har du en förmåga att bygga positiva relationer med människor runtomkring dig. Du tar egna initiativ och vidtar åtgärder för att få saker gjorda. Du har en förmåga att hitta lösningar på problem och är alltid redo att ta dig an nya uppgifter. Du kan anpassa dig till olika arbetsuppgifter och situationer.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du trivs i en föränderlig miljö, är prestigelös och älskar att bidra till en bättre arbetsdag. Du trivs med att föreslå förändring, du vågar prova och du slutför alltid dina uppgifter och projekt. Du ser service och god kommunikation som två viktiga delar i ditt arbete och du drivs av att arbeta självständigt, proaktivt och lösningsfokuserat.

Detaljerna och vad vi erbjuder

Tjänsten är på 50% med arbetstid enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas.

Lön: enligt överenskommelse

Personlighets- och kapacitetstester kan komma att bli aktuellt under rekryteringsprocessen. Referenser och bakgrundskontroll tas på slutkandidat.

Vi sitter i härliga lokaler i centrala Lund och vi erbjuder 6 veckors semester, friskvårdsbidrag, pensionslösning och sjukvårdsförsäkring. Men framför allt tycker vi om att göra saker ihop så som träning, friskvårdsaktiviteter och AW's.

För frågor om tjänsten, kontakta Klaraviks HR-generalist Emma Rask på 0735428248 eller emma.rask@klaravik.se eller Klaraviks CTO, Jonas Egidius på 070 9909377 eller på j.egidius@tbauctions.com
Klaravik AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juli 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren