Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Vi söker dig - Mätingenjören!

Publiceringsdatum
27 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
IMI Hydronic Engineering i Ljung erbjuder innovativa och energieffektiva premiumprodukter som optimerar VVS-system och inomhusklimat. Företagets unika och användarvänliga koncept bygger på en mer än 100 år lång framgångstradition. Idag är företaget en del av en världsledande koncern inom hydroniska lösningar, och kontrollerar hela processen från R&D till tillverkning, marknadsföring och support.

Vår anläggning i Ljung är specialiserad på verktyg, gjutning och bearbetning. Under kommande år görs stora investeringar och maskinparken både moderniseras och breddas. Med flera nya affärer ser vi en stark tillväxtresa framåt.

Frågor som mångfald, ledarskap och hållbarhet har ett stort fokus och vi arbetar aktivt med likabehandling och att vara en inkluderande och attraktiv arbetsgivare.

Läs mer på www.imi-hydronic.com

Tjänstebeskrivning
Vill du vara en del av en innovativ och framgångsrik organisation med möjligheten att påverka och forma kvalitetsprocesserna? - Då har vi en perfekt möjlighet för dig!

Som Mätingenjör kommer du att bli en värdefull del av vårt team. I denna roll kommer du fungera som en brygga mellan mätteknikerna och R&D avdelningen. Du kommer även att vara delaktig i spännande projekt gällande inköp av ny mätutrustning.

Dina arbetsuppgifter kommer att innehålla:
- Mätteknisk beredning.
- Programmering och mätning i koordinatmätmaskiner.
- Utveckla mätsystem och mätmetoder för att skapa en hög kvalité och effektiv produktion, process och produktutveckling.
- Du kommer att representera kvalitetsavdelningen inom utvecklingsprojekt samt genomföra utredningar och analyser.
- Du kommer att utföra mätningar både löpande och inför FMEA och prototyptillverkning för att säkerställa kvalitén.
- Du skall dagligen vara behjälplig och driva och hitta lösningar på kvalitetsproblem.

Utöver att vara den naturliga länken mellan mättekniker och R&D kommer du att ha många kontaktytor både internt och externt. Du rapporterar till Kvalitets- och miljöchef. Arbetsplats är IMI Hydronic Engineering i Ljung och arbetet är förlagt till dagtid.Kvalifikationer

Till rollen som Mätingenjör söker vi dig som är engagerad och kunnig inom ditt område med ett brinnande tekniskt intresse. Vi hoppas på att du vill vara med och forma IMIs framtida kvalitetsarbete och bidra till ett gott samarbete mellan företagets olika avdelningar. Du kommer att ha många kontaktytor och vi söker därför dig som trivs med att arbeta tillsammans och stötta andra. Som person skall du vara social och serviceinriktad. Även om du är en av flera mätingenjörer, kommer du vara unik med just din mättekniska spetskompetens och du behöver därmed vara trygg och självgående i din roll. Du har med fördel erfarenhet av att leda projekt.

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom teknik eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Du skall gärna ha tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete, gärna inom tillverkningsindustrin.

Meriterande om du har:
* Kunskap och erfarenhet av mätteknisk beredning och programmering.
* Goda datorkunskaper
* Erfarenhet från Six Sigma, ISO 9001, FMEA samt internrevision är meriterande.
* Gärna erfarenhet av CAD och/eller statistikmjukvaror

Du skall ha goda kunskaper i det svenska samt engelska språket i tal och skrift.


Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter i en händelserik miljö. Vi är ett härligt team med hjälpsamma kollegor där du får chansen att utveckla framtidens mätsystem och mätprocesser. IMI är ett framgångsrikt och innovativt internationellt företag med goda utvecklingsmöjligheter.

För IMI är miljö och hållbarhet viktigt och våra produkter är en viktig del av energieffektiviseringar i det globala klimatarbetet. Du kommer att vara med i processen där ett av våra mål är att ha ett nettoutsläpp av koldioxid 2040.


Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Louise Kleväng tel 073-510 76 69. Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast, då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en föränderlig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en föränderlig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.