Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Quality Assurance Manager till företag i Borås

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vill du vara med som vår Quality Assurance Manager och utveckla framtidens arbetssätt för att leverera mjukvara i toppklass? Vi söker en engagerad, kommunikativ ledare med teknisk expertis med en stark förmåga att samarbeta och driva förändring. Bli en del av vårt framgångsrika team som tillsammans bygger det digitala ekosystemet som förbättrar människors liv, och forma en kvalitetskultur som tar oss till nya höjder!

Din framtida arbetsgivare

Vad erbjuder rollen?
I rollen som Quality Assurance Manager kommer du att spela en avgörande roll i att säkerställa att våra produkter och tjänster uppfyller de höga kvalitetsmål som våra kunder förväntar sig. Du kommer ha möjligheten att påverka kvalitetsstrategin från start till mål och leda ett team av engagerade testare mot en gemensam målsättning. Du kommer att ha möjlighet att:
- Utveckla och implementera en övergripande kvalitetsstrategi som integrerar kvalitetsaspekter tidigt i produktutvecklingsprocessen
- Planera och leda olika testaktiviteter, inklusive funktionstest, regressionstest och automatiserade tester för att säkerställa höga kvalitetsstandarder
- Fungera som en kommunikationsbrygga mellan utvecklingsteam och intressenter för att prioritera och främja kvalitet i framtagandet av våra produkter och tjänster
- Implementera testmetoder som BDD (Behavior-Driven Development) och TDD (Test-Driven Development) samt driva testautomatiseringsinitiativ för att effektivisera kvalitetshanteringen
- Ansvara för att tillsammans med vår utvecklingsorganisation säkerställa att vi till fullo utnyttjar modern teknik i vår utveckling och förvaltning

Denna roll ger dig möjligheten att vara en del av företagets förändringsresa och att fortsätta bygga vidare på en stark kvalitetskultur.


Vem är du?
För att passa in i rollen som Quality Assurance Manager ser vi gärna att du har en akademisk utbildning som ingenjör eller motsvarande som vi anser relevanta. Det är viktigt att du är bekväm med både svenska och engelska. Du bör ha praktisk erfarenhet inom kvalitets- och testområdet, och det är ett plus om du tidigare har haft en ledarroll eller så visar du intresse av att utvecklas som ledare. Dina kunskaper inom mjukvaruutvecklingsprocesser såsom BDD, TDD, DevOps är viktiga för oss, och det är också en fördel om du har kunskaper inom testverktyg såsom Cypress. Att arbeta i en agil organisation är naturligt för dig och har du dessutom kunskap i ramverk som SAFe och Scrum är det ännu bättre.

Vi söker någon som briljerar i samarbete och kommunikation, och som kan inspirera och engagera oss gällande kvalité. Din målfokuserade inställning och förmåga att vara självgående är avgörande i denna roll, precis som din strukturerade och processorienterade natur. Att driva förändring och att ha en stark affärsmässig förståelse är nycklar för att forma vår framgångsrika kvalitetskultur.


Är detta din perfekta match?
Företaget har en stark värdegrund och är platsen där din passion för kreativitet uppmuntras. Vi bygger tillsammans i ett härligt och samarbetsvilligt team som skrattar, kör på, och gör verklig skillnad för välfärden. Med kollektivavtal, friskvårdsförmåner och möjlighet till flexibla arbetsdagar har du chansen att vara en del av detta engagerade och stabila arbetsplats.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget. Företaget kommer genomföra bakgrundskontroller för våra slutkandidater på denna rekrytering.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 31 augusti . Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Kajsa Larsson på kajsa.larsson@effektiv.se eller Jens Lindroth på jens@effektiv.se

Sökord
quality assurance, BDD, TDD, devops, testautomation, scrum, cypress, safe

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget. Företaget kommer genomföra bakgrundskontroller för våra slutkandidater på denna rekrytering.