Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

FORMSNICKARE TILL KUND I HERRLJUNGA

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Letar du efter din nästa utmaning och en arbetsplats där du är en viktig del av företagets framgång? Är du en skicklig snickare som även har erfarenhet från betongindustrin? Då är du vår nästa lagspelare till ett framgångsrikt företag i Herrljunga området!

Om företaget
I det här uppdraget blir du anställd av Effektiv och uthyrd till vår kund i Herrljungaområdet. Uppdraget är tidsbegränsat men med chans till förlängning och eventuellt övergår anställningen till kund.

Vad erbjuder rollen?
Som formsnickare kommer du huvudsakligen att bygga formar från grunden för betonggjutning. Utöver formbyggandet kommer du även att bistå med armering, gjutning och avformning vid behov. För att klara av arbetet är det nödvändigt att du kan följa enklare konstruktionsritningar. Du kommer att även arbeta självständigt med formbyggandet.

Tjänsten är på heltid och tillträde sker snarast möjligt.


Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med framtagning av formar och formmaterial till betongelementproduktionen. Meriterande är om du har snickarerfarenhet, maskin vana samt behärskar ritningsläsning. Vi förutsätter att du kan kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift, du har dessutom B-körkort och tillgång till bil.

Du är en händig och praktiskt lagd person som uppskattar utmaningar och att lära dig nya saker. Noggrannhet, flexibilitet och serviceinriktning är egenskaper som beskriver dig väl. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp, och du är intresserad av att förbättra avdelningens arbetsmetoder och processer.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske omgående så tveka inte att skicka in din ansökan direkt!

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Carolina på carolina.nilsson@effektiv.se

OBS! Pga. GDPR har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post


Sökord
Formsnickare, snickare, betong, Herrljunga, Falköping, Vårgårda, Effektiv

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 augusti 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.