Hoppa till innehåll
Svenska Retursystem AB logotyp

Maskinoperatörer för sommarvikariat till Svenska Retursystem i Helsingborg

Nu söker Svenska Retursystem i Helsingborg efter maskinoperatörer för arbete i sommar under ordinarie medarbetares semesterfrånvaro.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av att köra och övervaka maskiner, truckkörning samt sköta underhåll av maskinparken. På arbetsplatsen lagar vi trasigt gods för att minimera vår klimatpåverkan, därav kan moment med lagning förekomma.

I arbetsuppgifterna ingår även att vara med och driva arbetet inom säkerhet och förbättringar, samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom arbetsplatsen.

Dig vi söker
Du är en ansvarstagande, positiv och ödmjuk person med en god samarbetsförmåga. Du ser dig själv som en engagerad lagspelare och flexibel person med hög arbetsmoral som har lätt för att hitta lösningar snarare än problem. Du har gymnasial utbildning och goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Truckkort A1-4, B1 är ett krav för tjänsten.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom logistik eller industri. Likaså tekniskt kunnande samt kunskaper om automation och mekanik. Erfarenhet av förbättringsarbete och hållbar utveckling är även det ett plus.

Arbetstider och omfattning
Heltid med skiftarbete. Visstidsanställningar med tänkt start i maj eller enligt överenskommelse, med slutdatum i slutet av augusti och i början september. Möjlighet till förlängning kan finnas. Ersättning enligt kollektivavtal.

Att jobba på Svenska Retursystem
Allt startar med våra medarbetare. Med deras kunskap, initiativkraft och engagemang skapar vi trygga relationer med våra kunder. Vi delar också alla visionen om en hållbar framtid.

För oss har alla människor ett lika värde, vi har rättvisa anställningsvillkor och vi strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning. Mångfald är också en självklarhet i vår organisation.

Låter det här som ett jobb för dig?
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag. Rollerna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Svenska Retursystem AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 maj 2024 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Retursystem, SRS, är det smarta cirkulära systemet för landets livsmedel.
Vi finns till för att livsmedelsbranschens flöden av varor ska bli mer effektiva och bättre för miljön. Grundidén är att branschens distribution ska ske med gemensamma pallar och lådor som kan användas om och om igen. Vi arbetar hållbart i alla dimensioner, i alla beslut och i alla processer i företaget. Ett av våra främsta mål är att minska livsmedelsbranschens klimatpåverkan.

Vår affärsmodell är cirkulär - på riktigt.