Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

StudentConsulting Helsingborg söker Kundansvarig!

Sista ansökningsdag
04 november 2024 (57 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av StudentConsulting, en ledande aktör inom bemanning och rekrytering? Just nu söker vi en erfaren Kundansvarig som vill vara med och bygga långsiktiga partnerskap till våra kunder!

Information om uppdraget:

Som Kundansvarig på StudentConsulting Helsingborg kommer du att vara en del av ett framgångsrikt och växande team där din professionella utveckling är i fokus. Vi tror på att ge våra medarbetare möjlighet att växa och blomstra genom utmanande och meningsfulla arbetsuppgifter. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där kreativitet och nytänkande uppmuntras.

Som Kundansvarig kommer du att ha en nyckelroll i att bygga upp och förvalta våra affärsrelationer i Helsingborgsområdet. Du kommer att vara uppdragsansvarig med ansvar för operativa bemanningsflöden samt vara en viktig del i strategiska dialoger.

Du är ansvarig för de uppdrag du blir tilldelad. Du arbetar med löpande avstämning på plats ute hos dina kunder, prognos och budgethantering, KPI-uppfyllnad, arbetsmiljöhantering, merförsäljning, problemlösning samt att säkerställa lönsam tillväxt.

Du är övergripande ansvarig för rekryteringsprocessen och arbetar för god kvalité i alla delar såsom annons- och marknadsaktiviteter, urval, intervjuer och matchning av kandidater till kundens behov. Tillsammans med dina kollegor internt säkerställer ni en smidig och effektiv leverans. Du håller i löpande avstämning med det interna teamet, du delegerar och prioriterar. Du har ansvar för att teamet når uppsatta deadlines för dina kunder.

Du är chef över dina konsulter. Uppgifterna innefattar bland annat anställning, uppföljning, avveckling av konsulter. Löpande närvaro ute hos dina kunder, arbetsrätt, löpande administration, KPI-uppfyllnad, lön- och fakturahantering, Sjukhantering och planering samt övriga konsultärenden.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har högskole-/universitetsutbildning inom personal/arbetsliv eller annan utbildning som bedöms likvärdig.

Vi tror att du har en förmåga att bygga starka och långsiktiga affärsrelationer. Du är driven och självgående, med en förmåga att arbeta både självständigt och i team. Vidare har du utmärkta kommunikationsfärdigheter och förmåga att anpassa dig till olika situationer.

Du kommer själv att planera och styra din tid och dina aktiviteter så det är en förutsättning att du trivs med att jobba självständigt samt att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Viktiga egenskaper i rollen är bland annat att ha förmågan att kombinera en hög kvalitativ nivå i ditt arbete med att arbeta effektivt. Det händer mycket på en dag och det ställer krav på stresstålighet och flexibilitet.. Du brinner för att agera nu, du har lätt för att prioritera och du levererar resultat över förväntan. Vi tror också att du har en väl utvecklad admnistrativ förmåga. Detta då du dagligen dokumenterar aktiviteter, skriver avtal, gör lönsamhetskalkyler, analyser, beräkningar och andra administrativa uppgifter.

Rollen ställer höga krav på ledaregenskaper så vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att leda och utveckla.

Har du tidigare erfarenhet ifrån roller som konsultchef/kundansvarig i bemanningsbranschen är detta mycket meriterande.

Du som söker skall ha B-körkort.

Detta är en fantastiskt rolig tjänst för dig som brinner för business och ledarskap. En bred roll med massor av möjligheter, där du får göra skillnad!

Är det kanske dig vi letar efter? Passa då på att söka tjänsten redan idag. Intervjuer sker löpande och vi tillsätter så snart vi hittat vår nästa kollega. Söker gör du via vår hemsida www.studentconsulting.se

Vid eventuella frågor om tjänsten, kontakta gärna Affärschef Jennie Lindholm på nummer 0702-74 32 17.

Välkommen med din ansökan!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 november 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com