Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
01 oktober 2024 (33 dagar kvar)
Publiceringsdatum
26 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu söker vi en Servicechef för att komplettera teamet på Volkswagen Helsingborg.

Vi söker dig som är trygg samt närvarande i ditt ledarskap och där du besitter ett mycket gott affärssinne ihop med känslan för vad riktigt bra kundnöjdhet innebär.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning

Volkswagen Helsingborg är en fullserviceanläggning med totalt 112 medarbetare. Här har vi försäljning av både nya och begagnade bilar, samt verkstad, skadeverkstad och reservdelsförsäljning. Den lokala ledningsgruppen består av 5 chefer samt en platschef, där du kommer att ingå. Du rapporterar till Platschefen.

I din roll kommer du att vara lönesättande för ca 20 medarbetare som består av både tjänstemän och kollektivare och där du har en arbetsledare inom respektive område.

Detta innebär att du ansvarar för medarbetar- och lönesamtal, rekrytering, kompetensutveckling samt övriga personalfrågor som kan uppstå i ditt team.

Utöver ditt personalansvar har du det övergripande ansvaret för verkstaden, vilket innebär att dina främsta uppgifter är att leda, planera och fördela arbetet samt se till att verksamheten utvecklas med lönsamhet, detta genom effektivitet, kvalitét samt nöjda medarbetare likväl som nöjda och återkommande kunder.

Du är även ansvarig över avdelningarnas arbetsmiljö och säkerställer att verkstadens och kundmottagningens produktion bedrivs i enlighet med Volkswagens riktlinjer och standards, likväl att vi uppfyller Din Bils kvalitetspolicy och mål.

Tillsammans med Platschef ansvarar du för budget, strategier samt i övrigt övergripande mål inom Servicemarknad Volkswagen Helsingborg

Kvalifikationer

För den här tjänsten söker vi dig med minst godkänd gymnasial utbildning samt dokumenterad utbildning/kurs inom ledarskap. Utöver detta ser vi att vår nya kollega innehar minst tre års arbetserfarenhet från en arbetsledande roll, helst inom servicemarknad. Har du tidigare arbetat med vår koncerns märken är det meriterande.

Du är van att arbeta efter uppsatta mål och uppvisar en god affärsförståelse och finansiell medvetenhet.

Du har god data-och systemvana, kunskaper i Officepaketet samt en förmåga att sätta dig in i nya affärssystem. Du talar och skriver svenska och engelska väl. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som Servicechef tycker du om att arbeta med människor där du har förmåga att bygga team samt förmåga att samverka med andra chefer och funktioner. För dig är det viktigt att arbeta med såväl hårda som mjuka värden och där vår värdegrund kommer att vara en utgångspunkt för hur du agerar som ledare.

Du vet att en framgångsfaktor i ditt ledarskap sker genom tydlighet, närvaro samt genom att vara en god förebild. Tålamod, engagemang samt prestigelöshet är några egenskaper som beskriver dig som ledare och kollega.

Du är kommunikativ samt lyhörd och trivs i rollen att utveckla såväl människor som verksamhet, där du eftersträvar förbättring, kvalitét samt en god arbetsmiljö.

Du arbetar på ett strukturerat sätt och har en förmåga att planera och organisera ditt dagliga arbete, likväl förmåga att växla mellan olika uppgifter.

Du ser lösningar i problem som kan uppstå, är handlingskraftig samt har en positiv attityd till ditt arbete.

Din Bil gruppen värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet och dina värderingar. Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet att påverka.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 1 oktober 2024.

Din Bil Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 oktober 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren