Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Laboratorieingenjör till Lennart Månsson International

Sista ansökningsdag
10 oktober 2024 (42 dagar kvar)
Publiceringsdatum
27 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta i ett laboratorium på ett företag som brinner för det som står jorden nära. Är du en positiv, prestigelös person som gillar att vara med och påverka och har tidigare erfarenhet av laboratoriearbete? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Lennart Månsson International (LMI) söker nu en laboratorieingenjör. I rollen kommer du få arbeta med att, på olika sätt, få världen att fortsätta växa, då arbetet riktas mot växtnäring och odling. Rent grundläggande kommer du vara delaktig i processens alla delar vad gäller provberedning, analys och svarsrapportering. Du arbetar främst med prover av jord, vatten, plantsaft och växtnäring för att optimera näringsprodukter riktade till yrkesodlare.

Vidare kommer du även vara delaktig i effektivisering och strukturering av hela laboratorieverksamheten. LMI befinner sig i en spännande utvecklingsfas och det kommer finnas goda möjligheter att få vara med och påverka denna del av resan framåt.
Arbetsmiljön präglas av ett härligt team med stöttande kollegor, högt i tak och goda samarbeten där personlig utveckling och främjande av helheten ligger i fokus. Har du rätt personlighet kommer det att räcka långt!

Personprofil
Vi söker dig som har ett prestigelöst förhållningssätt till ditt arbete. Att göra saker som att diska utrustning eller hjälpa en vilsen kund ute vid fikarummet är lika självklart för dig som att grotta ner dig i ett komplicerat analysinstrument. Det lilla extra som medmänniska betyder mycket för dig, och du trivs i ett gäng med positiva och öppna kollegor. Vidare är du kvalitetsmedveten och så klart väldigt noggrann med alla moment i arbetet.

Krav för tjänsten:

* Minst 3-årig högskoleutbildning med inriktning mot kemi, analytisk kemi eller motsvarande erfarenhet
* Arbetslivserfarenhet av laboratoriearbete
* God datorvana
* Kunskaper av ackreditering enligt SS-EN ISO/IEC 17025/15189
* Du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift
* B-Körkort är meriterande

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i rollen.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid (Viss övertid kan förekomma)
Plats: Helsingborg

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner i den här rekryteringen. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vänligen notera att vi ej tar emot ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se.

Företagspresentation
LMI är ”jordnära experter” som brinner för det som står jorden nära. LMI säljer och tillverkar växtnäring och vänder sig till yrkesodlare inom trädgård, grönytor, lantbruk och skogsplantskolor. Vidare har LMI en produktionsanläggning, där det tillverkas flytande växtnäring till aktörer på den svenska marknaden, likväl som på den internationella. På företaget arbetar idag ca 24 anställda.

1950 inrättades det första laboratoriet i en källare i Helsingborg, verksamheten har sedan dess expanderat och nya lokaler fått byggas. På LMI`s laboratorium arbetar idag 7 personer. Här utförs främst näringsanalyser på jordar, växter och vatten. Företagets instrumentpark består bl.a. av ICP-MS, ICP-OES, AA-500, San++, PRIMACS ™ SNC-100 och HPLC.

PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 oktober 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.