Hoppa till innehåll
Öresundslinjen logotyp

ÖRESUNDSLINJEN söker en erfaren och engagerad Supervisor

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en naturlig ledare och redo att styra vårt café säkert i hamn? Då har vi en ledig tjänst ombord på vår färja Aurora.

Som Supervisor för Café och städ, har du ansvaret för att säkerställa en effektiv drift av caféet genom ett mycket motiverat team.

Vi erbjuder ett jobb med varierande arbetsuppgifter och en stundtals hektisk vardag som kräver att du kan ta ansvar och fatta självständiga beslut samtidigt som du behåller överblicken.

Dina primära arbetsuppgifter som Supervisor är:
  • Leda ditt team så att dina medarbetare alltid är motiverade att prestera sitt bästa samtidigt som du följer upp budget och nyckeltal
  • Leda och ansvara för både Städ och Café/Lounge genom nära samarbete med dina medarbetare
  • Säkerställa framgångsrik implementering av nya idéer och koncept
Tjänsten är hos ÖRESUNDSLINJEN, där du kommer att ha en primär koppling till vår färja Aurora, som har sin hemmahamn i Helsingborg.

Molslinjen/ÖRESUNDSLINJEN kan erbjuda dig:
  • En dynamisk arbetsplats där du får en spännande och omväxlande vardag till sjöss
  • Att bli en del av ett engagerat team där vi har en informell och lättsam stämning och en kultur som präglas av effektivitet, samarbete och respekt
  • En konkurrenskraftig lön och bra personalförmåner, inklusive en värld av rabatter, bland annat rabatterade biljetter till alla Molslinjens färjor och rabatter på inköp ombord
Vi söker dig som har minst 3 års dokumenterad ledarerfarenhet från ett stort eller medelstort företag, gärna inom servicebranschen. Du har gedigen erfarenhet av att säkerställa gästnöjdhet, driva försäljning samt följa upp och analysera försäljningsresultat. Som person är du proaktiv och handlingskraftig - du tar initiativ och skapar nya möjligheter för att nå framgång.

Ansökningsfrist: Vi kallar till intervjuer löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Om du har några frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta OBS Manager Annica Malmlöf på tel. +46705186252.

Alla kvalificerade sökande, oavsett ålder, kön, religion och etnicitet, uppmuntras att söka tjänsten. Det är dock ett krav från myndigheterna att du kan prata skandinaviska.
Öresundslinjen logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 oktober 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Om Molslinjen
Rederiet Molslinjen driver ALSLINJEN, BORNHOLMSLINJEN, FANØLINJEN, LANGELANDSLINJEN, MOLSLINJEN, SAMSØLINJEN och ÖRESUNDSLINJEN (tidigare ForSea).

Vi har skapat en arbetsplats som erbjuder våra ca 2.200 medarbetare en spännande vardag, där en informell ton, hög professionalism och frihet under ansvar går hand i hand.